Novosti Sport Događanja

16.09.2021. Kreću upisi u Svetojanske mažoretkinje

Ako se želiš pridružiti djevojkama koje su državne prvakinje i europske viceprvakinje i zajedno s njima plesati, doživjeti sve naredne uspjehe i pritom se dobro zabaviti, sada je idealna prilika!

16.09.2021. Pjesme Jaskanke Sonje Zubović u dvojezičnoj antologiji "Ljubav – sol života"

Krajem kolovoza 2021. u Varni (Bugarska) u sklopu Međunarodnog pjesničkog festivala "Slavenski zagrljaj" kojeg organizira Slavenska akademija književnosti i umjetnosti predstavljena je dvojezična pjesnička antologija "Ljubav – sol života".

15.09.2021. FOTO Klinčaselske mažoretkinje s prvenstva u Glini vratile se sa šest medalja!

S ovogodišnjeg XXIV. Prvenstva mažoretkinja koje je održano u Glini, Klinčaselske mažoretkinje vratile su se sa šest medalja!

15.09.2021. FOTO Obilježen Hrvatski Olimpijski dan, nastavlja se program „Hodanjem do zdravlja“

Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme u Perivoju dvorca Erdody tjelesnim vježbanjem i Nordijskim hodanjem protekle subote obilježilo je Hrvatski Olimpijski dan te su nastavili sa provođenjem projekta Živjeti zdravo“ i aktivnosti Hodanjem do zdravlja.

14.09.2021. FOTO Bajka koja traje: Svetojanske mažoretkinje osvojile zlato, srebro i broncu na državnom prvenstvu!

Nakon dvije neizvjesne „korona sezone” Svetojanke su ponovo zablistale te osvojile zlato, srebro i broncu na Državnom prvenstvu mažoretkinja održanom proteklog vikenda u Glini.

14.09.2021. Jaskanski crveni križ ugostio 80 pripadnika snaga civilne zaštite na velikoj nacionalnoj vježbi

S ciljem uvježbavanja snaga civilne zaštite u slučaju potresa te jačanja njihove otpornosti na buduće krizne događaje, na prostoru Logističkog centra Ravnateljstva civilne zaštite u Jastrebarskom održana je četverodnevna nacionalna terenska vježba snaga civilne zaštite „Jastrebarsko 2021 – naučene lekcije“.

13.09.2021. Nova sezona Male škole glume: Na daskama koje život znače razvijte samopouzdanje i maštu te se ludo zabavite!

Radionice će, prateći strukturu školske godine, biti podijeljene u zimski i ljetni ciklus.

11.09.2021. Gradišćanske legende u posjetu Jaski

Ugledni prosvjetni i kulturni djelatnici iz austrijske pokrajine Gradišće, glasoviti Gradišćanski Hrvati Mirko Berlaković i njegova kći Zorka Kinda-Berlaković, posjetili su Jastrebarsko i svoje dugogodišnje prijatelje, obitelj Škrabe.

10.09.2021. U Perivoju dvorca Erdody u subotu će se obilježiti Hrvatski olimpijski dan

U Perivoju dvorca Erdody ove subote s početkom u 10:00 sati obilježit će se Hrvatski Olimpijski dan i nastaviti provođenje projekta „Živjeti zdravo“ i aktivnosti Hodanjem do zdravlja.

10.09.2021. Baletni studio Jastrebarsko upisuje nove balerine: Zaplešite bajkovitim svijetom princeza i vila!

"Veselimo se vježbanju ,stvaranju novih koreografija i predstava, natjecanjima, stjecanju samopouzdanja i stvaranju novih prijateljstava!"

10.09.2021. FOTO Berba portugisca na Plešivici: „Manji urod dao vrhunsko grožđe, imat ćemo fina vina!“

Ubrani su prvi grozdovi portugisca, a time je i simbolično označen početak ovogodišnje berbe grožđa. Udruga „Portugizac Plešivica“ svoje članove okupila je u vinogradu Josipa Braje.

09.09.2021. Četvrt stoljeća Žumberačke utrke: Zahtjevnim terenom u Sošicama trčalo više od stotinu natjecatelja

Prijašnjih godina utrka je bila na potezu od Radatovića do Sošica, a sada na novoj dionici od Sošica do skretanja za Stari Grad (Kekić Dragu) te natrag u ukupnoj dužini od 15 km.

Prikazano 1 - 12 od 5258