Novosti Sport Događanja

30.03.2023. Uoči Uskrsa u župama se organiziraju svete ispovijedi

Uskrs je blizu, najveći kršćanski blagdan, shodno tomu i u jaskanskim župama organizirane su svete ispovijedi za vjernike.

25.03.2023. Širom Zagrebačke županije obilježen Dan narcisa

Udruga Edukacijom protiv raka dojke Zagrebačke županije organizirala je Dan narcisa na 31 lokaciji širom Zagrebačke županije.

25.03.2023. Povodom treće godišnjice: Krunica i misa za prečasnog Rožankovića

24.03.2023. Među nagrađenim obrtnicima i Jaskanci: Bučaru posebno priznanje za životno djelo

Posebno priznanje za životno djelo dodijeljeno je za dugogodišnji uspješan rad u tijelima komore, doprinos u razvoju komorskog sustava te posebne rezultate u zaštiti i promociji obrtništva Stipi Bučaru iz Udruženja obrtnika Jastrebarsko.

24.03.2023. „WRC CROATIA RALLY 2023“: Dolazak najavilo 58 posada iz cijelog svijeta

Trase sve popularnijeg WRC-a CROATIA RALLY 2023 prolazit će kroz Krašić i Kostanjevac.

23.03.2023. S dolaskom proljeća bujaju proljetnice: Evo, zašto ih ne smijemo brati!

Najljepši šumski ukrasi - visibabe, bijele šumarice, ljubičice, jetrenke, jaglaci, šafrani, proljetni drijemovci (zvončići), najljepše su na svojim prirodnim staništima. Ako tamo i ostanu, moći ćemo ih promatrati svake godine iznova, dok u našim vazama na stolovima traju samo nekoliko dana.

22.03.2023. Žumberački uskoci na Ksaverskom Križnom putu HV-a, policije i branitelja

Pobožnost je u nedjelju ,19.ožujka, predvodio vojni ordinarij u RH msgr. Jure Bogdan, uz sudjelovanje vojnih i policijskih kapelana.

21.03.2023. VIDEO: Film Turističke zajednice ZŽ vodi na globalnom natjecanju turističkih oglasa i filmova

Iako se stanje na ljestvici može mijenjati tijekom sljedećih tjedana i mjeseci, film Turističke zajednice Zagrebačke županije vodi ispred drugoplasiranog katalonskog promotivnog filma s gotovo dvostruko više bodova.

20.03.2023. "Dalmatineri" i "Hiža" za Svjetski dan kazališta

Kazalište Škrabe priprema dvije poslastice za jaskansku publiku povodom Svjetskog dana kazališta! Rezervirajte svoje ulaznice na vrijeme!

18.03.2023. Tko je ukrao Malu balerinu doznat ćemo uskoro!

Gradsko kazalište Jastrebarsko premijerno će izvesti svoju novu predstavu "Tko je ukrao Malu balerinu" 29. i 30.ožujka i tako najbolje proslaviti svoj 55. rođendan u tjednu kad se obilježava Svjetski dan kazališta.

14.03.2023. Povodom obilježavanja Svjetskog dana spavanja u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica u petak stručni skup o poremećajima spavanja

Poremećaji spavanja mogu biti povezani s brojnim kroničnim bolestima i stanjima kao što su arterijska hipertenzija, plućna hipertenzija, srčane aritmije (posebno fibrilacija atrija), koronarna bolest, moždani udar, demencije, šećerna bolest, bolesti štitnjače, psihičke bolesti, KOPB, astma, kronični bolni sindromi te pridonose ukupnom porastu obolijevanja i smrtnosti.

14.03.2023. Jaskanska Matica izabrala novo vodstvo i održala program "Po dragom kraju"

U petak, 10. ožujka 2023, u velikoj dvorani Glazbene škole Jastrebarsko Ogranak Matice hrvatske u Jastrebarskom održao je svoju četvrtu redovnu izbornu skupštinu, a prisutnima je podario i zanimljiv glazbeno-scenski program "Po dragom kraju".

Prikazano 1 - 12 od 5414