Novosti Sport Događanja

20.09.2023. Ovog petka u Donjoj Zdenčini upoznajte čaroban svijet noćnih leptira

Jeste li ikada sreli noćne leptire? Zanima li vas koliko ih ima, čime se hrane, kako se skrivaju od grabežljivaca ili kako noću pronalaze jedni druge? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete saznati u Noći noćnih leptira, 22. rujna u Donjoj Zdenčini.

14.09.2023. Sošice: U subotu 30.obljetnica pogibije pilota hrvatskog zrakoplovstva Miroslava Perisa

U Sošicama u subotu 16. rujna obilježava se 30. obljetnica pogibije pilota hrvatskog zrakoplovstva Miroslava Perisa.

04.09.2023. Baletni studio Jastrebarsko upisuje male baletanke i baletane

„Radujemo se novim plesnim koracima, novim koreografijama ,te novim predstavama, natjecanjima i ostalim izazovima.“

31.08.2023. Počinju upisi u Kazalište Škrabe, satovi glume počinju sredinom rujna

Kazalište Škrabe i Kreativni studio Zvrk pozivaju sve predškolce, osnovnoškolce i srednjoškolce da postanu članovi velike obitelji Kazališta Škrabe i pridruže se veseloj ekipi predstava "101 dalmatiner", "Knjiga o džungli", "Mary Poppins", "Oko jedne hiže", "Špeksir", "Zemlja Čudesa" i "Robin Hood"!

31.08.2023. U sklopu Uskočkih susreta predstavljena knjiga “Sošice – jučer, danas, sutra”

Knjiga je novi rezultat suradnje Večernjeg lista i udruge Žumberački uskoci, nakon lani objavljenog specijala te snimljenog dokumentarno-igranog filma o Žumberačkim uskocima.

31.08.2023. Zavičajni muzej Donja Kupčina slavi 50. rođendan uz bogati program

Zavičajni muzej Donja Kupčina u općini Pisarovina, slavi uskoro 50 godina postojanja pod nazivom "Izvori tradicije i okusi vremena-pola stoljeća zajedno", a proslava slijedi 9. i 10.rujna.

31.08.2023. Vatru gasi, brata spasi...i tako već 95 godina djeluje DVD Veleševec

Punih 95 godina djelovanja navršilo je Dobrovoljno vatrogasno društvo Veleševec smješteno u malom posavskom mjestu na jugoistočnom rubu Zagrebačke županije. Veliki jubilej obilježit će svečanom sjednicom ove subote, 2. rujna.

30.08.2023. Sve više djece i mladih praznike završava uz Ljetni kamp Hawk City

Glavni cilj organizatora, Kreativnog studija Zvrk i Kazališta Škrabe, bilo je pružiti djeci i mladima nešto kreativno, zabavno, ali i edukativno čime će popuniti svoje slobodno vrijeme usred ili pred sam kraj ljetnih praznika.

23.08.2023. Poznati dizajner vraća se na modnu scenu kampanjom koja se snima u Donjoj Lomnici

Turistička zajednica Zagrebačke županije na ovaj način predstavlja svoje destinacije i promovira zaštićene lokalitete kako turopoljske, tako i one Zagrebačke županije. No nije samo lokacija oduševila poznatog dizajnera.

17.08.2023. Hawk City 2023: Sljedeći tjedan u znaku kreativnosti i druženja na otvorenom, prijave su moguće do nedjelje

Ljetni kamp Hawk City 2023 počinje 21. kolovoza i traje do 24. kolovoza, a namijenjen je djeci i mladima u dobi od 6 do 15 godina.

10.08.2023. Folkloraši KUD-a „Sv. Juraj“ iz Draganića posjetili hrvatsku zajednicu u Crnoj Gori i održali koncert u kripti konkatedrale sv. Petra u Baru

Prisutna publika više od jednoga sata imala je priliku uživati u kulturno-umjetničkom programu kojim je prikazan djelić bogate draganićke i hrvatske tamburaške i folklorne baštine.

30.07.2023. Zoran Postić: Gorički lovac i kinolog ima svjetske rezultate, a za to je nedavno dobio i priznanje Zagrebačke županije

Na prijedlog predsjednika Lovačkog Saveza Zagrebačke Županije Zoranu Postiću iz Velike Gorice dodijeljena je Nagrada Zagrebačke županije koju mu je na svečanoj sjednici uručio župan Zagrebačke Županije Stjepan Kožić.

Ovog petka u Donjoj Zdenčini upoznajte čaroban svijet noćnih leptira

Prikazano 1 - 12 od 5486