Novosti Sport Događanja

29.02.2024. Započinje izgradnja retail parka Supernova Jastrebarsko

Budući centar bit će smješten na zemljištu od 16.000 četvornih metara i sadržavat će renomirane brendove - Eurospin, JYSK, Sinsay, Bipa, Deichmann i dr.,

29.02.2024. Provalili u poslovni prostor u Donjem Desincu i ukrali elektromotore iz klima uređaja

Poslovni prostor nije u funkciji, a nepoznati počinitelji otuđili su i metalnu špiku te utege.

28.02.2024. Provalio u kuću u Jastrebarskom i otišao bez ičega

Nepoznati počinitelj nasilno je ušao u kuću, kretao se po njoj i udaljio se ne otuđivši ništa.

28.02.2024. U Bratini ozlijeđena žena prilikom radova u šumi

Ozlijeđenoj je pružena liječnička pomoć, izvijestili su iz Policijske postaje Jastrebarsko.

27.02.2024. S gradilišta na području Pisarovine ukrali gorivo i alate iz kontejnera

Provalili su u kontejner koji se ondje nalazio te odande ukrali razni alat. Šteta je velika, a policija istražuje slučaj.

26.02.2024. Zbog uriniranja na sred ceste u Klinča Selima zaradio prekršajnu prijavu

Privođenje muškarca za kojim je raspisana tjeralica i narušavanje javnog reda i mira zbog uriniranja na kolniku obilježili protekli vikend na području Policijske postaje Jastrebarsko.

23.02.2024. Turizam u županiji raste, Jastrebarsko ostvarilo najveći pomak, najbolji projekti bit će nagrađeni "Ružom Zagrebačke županije"

Otvoren je natječaj za dodjelu nagrade "Ruža Zagrebačke županije" koju će drugu godinu zaredom dodijeliti Turistička zajednica Zagrebačke županije za izvrsnost u turizmu.

23.02.2024. Vozio pijan pa sletio s ceste u Novakima, jučer i sudar teretnih automobila! Policija najavila pojačan nadzor prometa za vikend

Kako bi se stalo na kraj nesavjesnim vozačima, najviše onima koji ne poštuju ograničenja brzine te upravljaju vozilima pod utjecajem alkohola ili droga, policija će i ovog vikenda stražariti na cestama.

20.02.2024. Javni poziv Zagrebačke županije za mikročipiranje i sterilizaciju pasa

Kod raspodjele županijskih sredstava presudno će biti koliko pasa je na području jedinice lokalne samouprave registrirano u Lyscanu 2023. godine, jesu li donijeli opći akt o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te divljim životinjama te jesu li provodili program kontrole populacije napuštenih pasa u 2023. godini, imaju li ugovor ili neki drugi akt o sakupljanju i zbrinjavanju napuštenih ili izgubljenih životinja, odnosno imaju li u svom proračunu osigurana financijska sredstva za provedbu Zakona o zaštiti životinja.

20.02.2024. Uzela razne kozmetičke proizvode i pobjegla

Dojava o krađi kozmetičkih proizvoda iz trgovine u Jastrebarskom i privođenje vozača koji je vozio za vrijeme dok mu je izrečena mjera zabrane upravljanja vozilom - obilježili posljednja 24 sata u djelokrugu Policijske postaje Jastrebarsko.

19.02.2024. Natočio gorivo u Donjem Desincu i "zaobišao" blagajnu

Naleti automobila na srnu, remećenje javnog reda i mira te provala u vikendicu obilježili policijski vikend u jaskanskoj okolici.

19.02.2024. Jaskanski judaši s natjecanja u Labinu vratili se s pet medalja

Natjecanje u Labinu je okupilo 374 natjecatelja iz 22 kluba. Judo klub Jaska predstavljalo je četiri natjecatelja koji su osvojili čak pet medalja.

Prikazano 1 - 12 od 4639