°C 27

99. skupština DVD-a Pribić: Blagoslovljen novouređeni prostor

13.03.2019.

Redakcija

Proteklog vikenda održana je 99. po redu godišnja skupština DVD-a Pribić u prostorijama vatrogasnoga doma u Pribiću Crkvenom.

Nakon podnošenja izvješća o radu i financijskom poslovanju, usvojena su ista,a potom i planovi za naredno jednogodišnje razdoblje koji su usmjereni najviše na što svečanije obilježavanje 100. godišnjice rada i djelovanja DVD-a Pribić.

Na zgradi vatrogasnoga doma koja je legalizirana, ovom prilikom blagoslovljen je novouređen prostor za vatrogasce i nova vrata na zgradi. Društvo je dodjelilo zahvalnice podupirateljima rada društva, te su podjeljene diplome i vatogasni činovi vatrogascima.

(Foto: Općina Krašić)

Galerija slika

99. skupština DVD-a Pribić: Blagoslovljen novouređeni prostor 99. skupština DVD-a Pribić: Blagoslovljen novouređeni prostor 99. skupština DVD-a Pribić: Blagoslovljen novouređeni prostor 99. skupština DVD-a Pribić: Blagoslovljen novouređeni prostor 99. skupština DVD-a Pribić: Blagoslovljen novouređeni prostor 99. skupština DVD-a Pribić: Blagoslovljen novouređeni prostor 99. skupština DVD-a Pribić: Blagoslovljen novouređeni prostor