°C 18

Bebe vole papati: Radionica pripreme uvođenja novih namirnica u bebin jelovnik

05.11.2019.

Redakcija

Nakon velikog interesa za radionicom „Bebe vole papati“ koja je organizirana u veljače ove godine, u goste ponovno dolazi autor knjige Iztok Jančar i promotoricu i moderatoricu nakladničke kuće Actus hominis Kristina Glas. 

Radionica i kušaonica namijenjeni su roditeljima koji žele saznati više o tome kada i kako početi s dohranom. Autori knjige „Bebe vole papati“ priskočili su u pomoć svim roditeljima izgubljenima u moru kontradiktornih informacija te su napisali knjigu u kojoj je prikupljeno 627 recepata za uvođenje novih namirnica u bebin jelovnik. U sklopu kušaonice bebe i roditelji moći će kušati obroke pripremljene tijekom večeri. 

Kada započeti dohranu? Kako miješati namirnice? Koju bi količinu beba trebala pojesti? Kako kombinirati kašice s mliječnim obrocima? Kako kombinirati namirnice da beba dobiva dovoljno proteina, ugljikohidrata, vlakana, minerala i vitamina za zdrav razvoj?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja saznajte u petak 8. studenoga od 18 sati u Maloj dvorani Centra za kulturu Jastrebarsko!

foto: Ilustracija/Unsplash