Novosti Sport Događanja

Biciklijada "Jaskansko srce" povodom proslave Dana grada Jastrebarskog

04.11.2021. / Maja Peranić

Povodom Dana Grad Jastrebarskog koji se slavi 13. studenog, u nedjelju 21. studenog održat će se biciklijada Jaskansko srce. Start ove biciklijade je u 10 sati u perivoju dvorca Erdödy gdje će i završiti.

Ruta je srednje zahtjevna pa su dobrodošli svi biciklisti i rekreativci, zaljubljenici u biciklizam i sport na otvorenom. Kreće iz Jastrebarskog u smjeru Karlovca, a prolazi kroz naselja Guci Draganički, Krašić, Pribić, Puškarov Jarak, Slavetić, Brezari, Gorica Svetojanska, Ivančići, Kupeč Dol, Gornja Reka, s ciljem u Jastrebarskom.

Nakon biciklijade, u perivoju će biti organizirana i okrjepa za sve sudionike. Gpx podatke rute preuzmite ovdje , a prijaviti se možete na e-mail: pedalwithheart@gmail.com.

Inicijator ove lijepe priče je Ivan Pukšarić, čovjek velikog srca koji se upustio u veliku humanitarnu avanturu vožnje biciklom granicom Lijepe naše kako bi podržao udrugu "Krijesnice" koja pomaže roditeljima djece oboljele od malignih bolesti. Kroz projekt Pedal with heart svakog mjeseca uplaćuje određen iznos na račun udruge, sukladno broju svojih „odrađenih“ kilometara, a ovim putem poziva i sve sudionike biciklijade da učine isto.

Podijeli