°C 23

Bus iz Jaske na 5. Hrvatski skijaški i snowboard festival u Nassfeldu

14.01.2020.

Redakcija

Najveći događaj udruge HULJS samo što nije stigao. Prijave su počele već odavno. Skijanje, utrka, party, ski test, nagrade i još puno lijepih stvari.

Autobusi s polaskom iz Jaske i Karlovca su već napola popunjeni. -Svi vi koji ste zainteresirani javite se kako biste osigurali svoje mjesto u autobusima prema jednom od najljepših skijališta. Nassfeldu. Cijene ski passa biti će dosta povoljnije u odnosu na regularne cijene-, poručuju organizatori.

U ponudi s polaskom iz Karlovca i Jaske nude jednodnevni i dvodnevni izlet (festival). Mjesta trenutno ima, no sve manje i manje s obzirom da su se mjesta već odavno počela puniti.

Svi sudionici mogu sudjelovati u utrci s bogatim nagradama (go pro kamere, pehari, HD Stereo naočale, Griffin najbolji pjenušci) i slično.

25.1.2020 – jednodnevni izlet – poslije skijanja polazak kućama https://www.huljs.hr/nassfeld-jednodnevni

25.-26.1.2020 – dvodnevni izlet – afterrace party u gljivi Zur Berghex kod Fatlum Kurtaj, a glavni party poslije skijanja je u Zum Alois u Tröpolachu, pored Milenium expressa.

Party u Zum Aloisu traje do 19 sati i nakon partya autobusi voze prema hotelu Holiday Inn**** u Villachu (30 min) uz bogati buffet doručak. (bez večere), detalji za dvodnevni festival: https://www.huljs.hr/hsf

Uplatom kotizacije osigurali ste svoje mjesto u autobusu i hotelu. Osiguranje od otkaza možete uplatiti u bilo kojoj osiguravajućoj kući kako biste novac dobili natrag zbog eventualnog ne odlaska.

Prijaviti se možete na mail goran.skihuljs@gmail.com, putem weba www.huljs.hr ili na broj tel. 098232482, uplatom kotizacije vaše mjesto je osigurano.