°C 14

Crveni križ organizira likovnu i lutkarsku radionicu

10.07.2020.

Maja Peranić

Gradsko društvo Crvenog križa Jastrebarsko i ove godine organizira ljetne kreativno-socijalizacijske radionice za djecu osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta. Radionice će se odvijati od 20. do 24. srpnja.

Svakog radnog dana, u prijepodnevnom terminu od 9 do 10.30 sati u Glazbenoj školi Jastrebarsko, djeca mogu provesti dio svog slobodnog vremena baveći se različitim kreativnim aktivnostima, igrajući se i družeći. Imat će prilike sudjelovati u likovnoj i lutkarskoj radionici.

-Ciljevi ovog Programa su nadopuniti ponudu sadržaja za strukturirano i aktivno provođenje slobodnog vremena jaskanske djece i mladih, omogućiti djeci kvalitetnu socijalizaciju na način primjeren dobi i razdoblju godine kao što su podizanje samopoštovanja, poticanje tolerancije i prihvaćanje različitosti te omogućiti djeci razvoj njihovih potencijala kroz poticanje kreativnog i stvaralačkog izražavanja – istaknuli su organizatori.

Za sve dodatne ili detaljne informacije možete kontaktirati GDCK Jastrebarsko na broj telefona 6283-363, a svoju djecu možete prijaviti na radionice i dolaskom u ured GDCK Jastrebarsko, na adresi Ul.Vladka Mačeka 2.

Galerija slika

Crveni križ organizira likovnu i lutkarsku radionicu