°C 18

Dvije prve nagrade za jaskanski plesni studio Instinct u Zagrebu!

13.05.2019.

Petar Brnada

Jaskanski plesni studio Instinct protekle je nedjelje sudjelovao na finalu TREPS susreta u Zagrebu gdje je osvojio dva prva mjesta!

Naime, skupine Silver i Gold u svojim su dobnim kategorijama urbanog plesa osvojile nagradu žirija za najuspješniji nastup za koreografije M.U.N.D.I.A.N i B.A.D. koreografkinje i voditeljice studija Lane Jerčinović.

Na 16. TREPS susretima plesnih grupa sudjelovali su plesni studiji, klubovi i udruge iz 30 gradova, a od 10. do 12. svibnja održano je finale u kojem su nastupali najbolji u svojim kategorijama. U finale su prošle sve skupine studija koje su se natjecale ove godine u kategoriji urbanog plesa; Juniori, Silver i Gold.

-Još jedan veliki uspjeh obilježio je ovu plesnu sezonu za naš plesni studio, stoga od srca čestitamo svim našim plesačima koji se svojim trudom i radom dokazuju na svakom treningu, ali i svim natjecanjima na kojima sudjeluju. Dvije su nagrade odlična najava završne plesne produkcije koja je zakazana za 9. lipnja, na kojoj će djevojke imati priliku jaskancima pokazati svoje pobjedničke koreografije. Čestitamo i Baletnom studiju Jastrebarsko koji je također osvojio prva mjesta u kategoriji baleta i suvremenog plesa te smo sretni što smo imali priliku s njima dijeliti pozornicu proteklog vikenda- poručili su iz Plesnog studija.