Novosti Sport Događanja

FOTO Kakva akcija! Crveni križ s jaskanskim školarcima i vrtićancima prikupio 150 paketa i poklona za potrebite

06.12.2023. / Maja Peranić

Suradnja Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko s Osnovnim školama Vladimira Nazora iz Pisarovine, Klinča Sela, K.A. Stepinca iz Krašića, Ljube Babića iz Jaske te Dječjim vrtićem Potočić iz Pisarovine, Plesnim studijem Instinct kao i Srednjom školom Jastrebarsko rezultirala je s 150 prikupljenih paketa namirnica te još igračaka i slatkiša za sugrađane u potrebi u okviru akcije "Vatromet nade".

-Cilj 2. Božićne akcije "Vatromet nade" bilo je prikupiti namirnice za korisnike, a ne želeći opteretiti kućni budžet svatko je donio nešto iz doma
ALI,to koliko su se djeca potrudila da oslikaju kutije, da napišu čestitke i požele samo dobro,ljubav i zdravlje, e to nas je oborilo. Mislim da svi možemo učiti i od ovih najmanjih i od mladih jer iskrenost u želji da samo bude ljubavi, dobra i zdravlja je ono što i ljudi sami ponekad zaborave - poručili su iz GDCK-a Jastrebarsko.

Ovih blagdana svi ovi paketi koje su mladi Jaskanci prikupili i pažljivo zapakirali stići će u prave ruke. Iz GDCK-a koji je koordinator i ove akcije izrazili su oduševljenje količinom prikupljenih paketa i istaknuli kako je već krenula njihova dostava.

-Vrijedna ekipa naših volontera već je na terenu i obilazi korisnike. Moramo pohvaliti i dugogodišnju suradnju sa VZG Jastrebarsko, Općini Pisarovina i VZO Krašić jer nas uvijek sigurno voze do pravih adresa, a velika hvala gospodi Ivici, Nikoli, Zlatku i Franji, DVD Črnilovac, DVD Vranov Dol, DVD Krašić i Dvd Domagović – poručili su iz GDCK Jastrebarsko.

(foto: GDCK Jastrebarsko)

Galerija slika

FOTO Kakva akcija! Crveni križ s jaskanskim školarcima i vrtićancima prikupio 150 paketa i poklona za potrebite FOTO Kakva akcija! Crveni križ s jaskanskim školarcima i vrtićancima prikupio 150 paketa i poklona za potrebite FOTO Kakva akcija! Crveni križ s jaskanskim školarcima i vrtićancima prikupio 150 paketa i poklona za potrebite FOTO Kakva akcija! Crveni križ s jaskanskim školarcima i vrtićancima prikupio 150 paketa i poklona za potrebite FOTO Kakva akcija! Crveni križ s jaskanskim školarcima i vrtićancima prikupio 150 paketa i poklona za potrebite FOTO Kakva akcija! Crveni križ s jaskanskim školarcima i vrtićancima prikupio 150 paketa i poklona za potrebite FOTO Kakva akcija! Crveni križ s jaskanskim školarcima i vrtićancima prikupio 150 paketa i poklona za potrebite FOTO Kakva akcija! Crveni križ s jaskanskim školarcima i vrtićancima prikupio 150 paketa i poklona za potrebite FOTO Kakva akcija! Crveni križ s jaskanskim školarcima i vrtićancima prikupio 150 paketa i poklona za potrebite FOTO Kakva akcija! Crveni križ s jaskanskim školarcima i vrtićancima prikupio 150 paketa i poklona za potrebite FOTO Kakva akcija! Crveni križ s jaskanskim školarcima i vrtićancima prikupio 150 paketa i poklona za potrebite FOTO Kakva akcija! Crveni križ s jaskanskim školarcima i vrtićancima prikupio 150 paketa i poklona za potrebite FOTO Kakva akcija! Crveni križ s jaskanskim školarcima i vrtićancima prikupio 150 paketa i poklona za potrebite FOTO Kakva akcija! Crveni križ s jaskanskim školarcima i vrtićancima prikupio 150 paketa i poklona za potrebite FOTO Kakva akcija! Crveni križ s jaskanskim školarcima i vrtićancima prikupio 150 paketa i poklona za potrebite FOTO Kakva akcija! Crveni križ s jaskanskim školarcima i vrtićancima prikupio 150 paketa i poklona za potrebite FOTO Kakva akcija! Crveni križ s jaskanskim školarcima i vrtićancima prikupio 150 paketa i poklona za potrebite FOTO Kakva akcija! Crveni križ s jaskanskim školarcima i vrtićancima prikupio 150 paketa i poklona za potrebite FOTO Kakva akcija! Crveni križ s jaskanskim školarcima i vrtićancima prikupio 150 paketa i poklona za potrebite FOTO Kakva akcija! Crveni križ s jaskanskim školarcima i vrtićancima prikupio 150 paketa i poklona za potrebite FOTO Kakva akcija! Crveni križ s jaskanskim školarcima i vrtićancima prikupio 150 paketa i poklona za potrebite

Podijeli