°C 2

FOTO: Ljetnoj igraonici 18 je godina!

20.07.2020.

Maja Peranić

Ljetna igraonica u Jastrebarskom provodi se u neprekidno već osamnaest godina, a organizira je Društvo Naša djeca. Svake je godine sve bogatija sadržajem i brojem uključene djece.

Ovogodišnja Ljetna igraonica provedena je u nešto drugačijem obliku zbog izvanrednog stanja uzrokovanog COVID-19 infekcijom. S obzirom na okolnosti, odaziv djece i broj provedenih aktivnosti predstavljaju pravu uspjeh, s čime su organizatori jako zadovoljni.Tristotinjak mališana uživalo je tri tjedna aktivnostima koje su, usprkos pandemiji, mogle biti održane. To su bile Plesna radionica, Škola brdskog biciklizma, Škola mažoret plesa, Škola rolanja, Informatička radionica, Filmska radionica, Škola orijentacijskog trčanja, Škola stolnog tenisa, Mali znanstvenici, Radionica crtanog filma i Škola tenisa.-Ovim putem zahvaljujemo voditeljima svake pojedine aktivnosti na uloženom trudu i predanom radu s djecom, djeci i roditeljima na povjerenju, medijima na medijskom praćenju, Osnovnoj školi Ljubo Babić, Srednjoj školi Jastrebarsko i Centru za kulturu Jastrebarsko na suradnji, te Gradu Jastrebarsko na financijskoj pomoći – istaknuli si iz DND-a Jastrebarsko.

Galerija slika

FOTO: Ljetnoj igraonici 18 je godina! FOTO: Ljetnoj igraonici 18 je godina! FOTO: Ljetnoj igraonici 18 je godina! FOTO: Ljetnoj igraonici 18 je godina! FOTO: Ljetnoj igraonici 18 je godina! FOTO: Ljetnoj igraonici 18 je godina! FOTO: Ljetnoj igraonici 18 je godina!