°C 10

FOTO: Mladi, zdravi i velikog srca - Jaskanci u tri dana prikupili 286 doza krvi!

25.01.2021.

Maja Peranić

Na prošlotjednu akciju dobrovoljnog darivanja krvi Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko odazvalo se čak 361 građanin, a sudeći po fotografijama koje prenosimo bio je tu velik broj naših mladih sugrađana.

Na akciji koja se održala u prostorijama Centra za kulturu, od srijede do petka, prikupljeno je 286 doza krvi. Među darivateljima je bilo puno mladih osoba koji su se hrabro odvažili na ovaj plemenit potez i darovali svoju krv.

GDCK ovu je akciju održao u suradnji s Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu, a budući da jedna doza može spasiti čak tri života, organizatori su jako ponosni na jaskanske darivatelje.

-Dragi darivatelji jedna doza može spasiti čak 3 života pa zato vam 858 puta hvala-poručili su iz GDCK-a Jastrebarsko uz zahvale svima koji su se na bilo koji način uključili u ove akcije.

(foto: GDCK Jastrebarsko)

 

Galerija slika

FOTO: Mladi, zdravi i velikog srca - Jaskanci u tri dana prikupili 286 doza krvi! FOTO: Mladi, zdravi i velikog srca - Jaskanci u tri dana prikupili 286 doza krvi! FOTO: Mladi, zdravi i velikog srca - Jaskanci u tri dana prikupili 286 doza krvi! FOTO: Mladi, zdravi i velikog srca - Jaskanci u tri dana prikupili 286 doza krvi! FOTO: Mladi, zdravi i velikog srca - Jaskanci u tri dana prikupili 286 doza krvi! FOTO: Mladi, zdravi i velikog srca - Jaskanci u tri dana prikupili 286 doza krvi! FOTO: Mladi, zdravi i velikog srca - Jaskanci u tri dana prikupili 286 doza krvi! FOTO: Mladi, zdravi i velikog srca - Jaskanci u tri dana prikupili 286 doza krvi! FOTO: Mladi, zdravi i velikog srca - Jaskanci u tri dana prikupili 286 doza krvi! FOTO: Mladi, zdravi i velikog srca - Jaskanci u tri dana prikupili 286 doza krvi!