Novosti Sport Događanja

FOTO: Pogledajte najljepše nagrađene fotografije iz Zagrebačke županije

26.10.2023. / Ivana Ćurić

Turistička zajednica Zagrebačke županije ove je godine organizirala treći po redu fotografski natječaj za izbor najljepših fotografija Zagrebačke županije, pod nazivom “Photo Zagreb County”, a dodjela nagrada održana je jučer uz nazočnost nagrađenih autora fotografija koje su oduševile stručni ocjenjivački sud Turističke zajednice Zagrebačke županije, ali i korisnike društvenih mreža.

U sklopu dodjele nagrada fotografije su predstavljene na izložbi u uredu Turističke zajednice Zagrebačke županije, a među samim pobjedničkim fotografijama su i motivi iz Velike Gorice. Nagrade autorima najbolje ocijenjenih fotografija odabranih prema mišljenju stručnog žirija te prema glasovima na društvenim mrežama dodijelili su poznati lovac i influencer Dean Kotiga i direktorica Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada Ana Gašparović.Po odluci žirija prvo mjesto je pripalo Jasni Lujić, drugo Josipi Brigljević, a treće Nikolini Kuzmić, dok su prema glasovima publike na drutšvenim mrežama nagrade dobile i Martina Brkić i Ivanka Pustaj. Nagrade im je uručio poznati "lovac" Dean Kotiga.

-Vizija je stvoriti identitet destinacije, a da bismo to i ostvarili ‘proces mora biti živ’ za sve posjetitelje i turiste koji u nju dolaze. Ovim foto natječajem željeli smo vidjeti jedinstveno iskustvo, temeljeno na osjećaju i doživljaju destinacije, te kroz foto objektiv istaknuti ljepote Zagrebačke županije. I ove godine bio je veliki interes, zaprimljeno je preko 300 prijava u kojima su prevladavali motivi ruralne, zelene i održive priče koja će sigurno naći mjesto u našim kampanjama. Podržimo našu kvalitetu, jer je ona ključ uspjeha naše destinacije'', istaknula je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović.

 

(foto:Dražen Kopač)

Galerija slika

FOTO: Pogledajte najljepše nagrađene fotografije iz Zagrebačke županije FOTO: Pogledajte najljepše nagrađene fotografije iz Zagrebačke županije FOTO: Pogledajte najljepše nagrađene fotografije iz Zagrebačke županije FOTO: Pogledajte najljepše nagrađene fotografije iz Zagrebačke županije FOTO: Pogledajte najljepše nagrađene fotografije iz Zagrebačke županije FOTO: Pogledajte najljepše nagrađene fotografije iz Zagrebačke županije FOTO: Pogledajte najljepše nagrađene fotografije iz Zagrebačke županije

Podijeli