Gastro-novinari u jaskanskom kraju
08.10.2013. / Nefertum IT
U organizaciji Turističke zajednice grada Jastrebarskog, proteklog petka održano je studijsko putovanje po jaskanskom kraju.;
Studijsko putovanje koje je okupilo gastro-novinare počelo je u Volavju gdje je direktorica Turističke zajednice Grada Jastrebarsko Ivana Herceg predstavila Repro Eko, obiteljsko gospodarstvo koje je specijalizirano za proizvodnju i preradu visokokvalitetne organski uzgojene hrane gdje su gastro novinari imali priliku kušati razne proizvode od kojih većina ima znak „Ekoproizvod“.;

Gastro-novinari Mila Batinica (24sata) i Domagoj Jakopović-Ribafish (punkufer.hr ,NovaTV);
Nakon toga, gastro putovanje se nastavilo na Plešivici, točnije u OPG-u Šestak koji se bavi proizvodnjom mliječnih proizvoda od kravljeg mlijeka, a u ponudi imaju svježi kravlji sir i vrhnje, kuhani kravlji sir, polutvrde sireve i škripavac, sirovo mlijeko i ostale mliječne prerađevine. Zatim, u prekrasnom ambijentu restorana Karlo, gastro novinari imali su priliku kušati domaću hranu i uživati u pogledu s Plešivice. Posljednja «stanica» gastro putovanja bio je vinski podrum obitelji Korak u kojem su se mogle kušati 4 sorte vrhunskog vina.;
Posljednje odredište ovog gastro putovanja je bilo u vinskom podrumu obitelji Korak gdje novinari imali priliku kušati 4 sorte vrhunskog vina. Cijelo putovanje ključni je korak u promociji jaskanskog kraja i svih njegovih turističkih ponuda.;
Studijsko putovanje koje je okupilo gastro-novinare počelo je u Volavju gdje je direktorica Turističke zajednice Grada Jastrebarsko Ivana Herceg predstavila Repro Eko, obiteljsko gospodarstvo koje je specijalizirano za proizvodnju i preradu visokokvalitetne organski uzgojene hrane gdje su gastro novinari imali priliku kušati razne proizvode od kojih većina ima znak „Ekoproizvod“.;

Gastro-novinari Mila Batinica (24sata) i Domagoj Jakopović-Ribafish (punkufer.hr ,NovaTV);
Nakon toga, gastro putovanje se nastavilo na Plešivici, točnije u OPG-u Šestak koji se bavi proizvodnjom mliječnih proizvoda od kravljeg mlijeka, a u ponudi imaju svježi kravlji sir i vrhnje, kuhani kravlji sir, polutvrde sireve i škripavac, sirovo mlijeko i ostale mliječne prerađevine. Zatim, u prekrasnom ambijentu restorana Karlo, gastro novinari imali su priliku kušati domaću hranu i uživati u pogledu s Plešivice. Posljednja «stanica» gastro putovanja bio je vinski podrum obitelji Korak u kojem su se mogle kušati 4 sorte vrhunskog vina.;
Posljednje odredište ovog gastro putovanja je bilo u vinskom podrumu obitelji Korak gdje novinari imali priliku kušati 4 sorte vrhunskog vina. Cijelo putovanje ključni je korak u promociji jaskanskog kraja i svih njegovih turističkih ponuda.;
Zadnje objavljeno

Kostel Pribićki: Vozio bez vozačke i s 2,53 promila, trajno ostao bez automobila

Klementina Škrabe ponovno izabrana u Nadzorni odbor Matice hrvatske

KREativna KULtura prvi put u Jastrebarskom

Uhićen kradljivac koji je provaljivao u naplatne aparate autopraonica u Vrbovcu, Zelini i Jaski

Photo Zagreb County: Fotkajte ljepote svoga kraja i osvojite nagrade

Konstituirana Županijska skupština, potpredsjednik Jaskanac Goran Navoj
