Novosti Sport Događanja

Hit predstava „Balkanski špijun“ za Noć kazališta u Jaski

12.11.2021. / Redakcija

Samo jednom u godini, treće subote u studenom, možete sudjelovati u jedinstvenoj manifestaciji posvećenoj scenskim i izvedbenim umjetnostima. Stoga Gradsko kazalište Jastrebarsko i ove godine, po dvanaesti put, u Jastrebarsko dovodi Noć kazališta!

Velika dvorana Centra za kulturu Jastrebarsko, prostor u kojem su se svojevremeno izvodile i neke od najizvođenijih i najboljih jaskanskih predstava, tako će u subotu, 20. studenog, ponovno postati mjesto kazališnog susreta i druženja jaskanskih kazalištaraca i njihove publike.

Ovogodišnji će program jaskanske Noći kazališta doduše, prije svega zbog trenutne epidemiološke situacije, ponuditi jednu predstavu i to domaću. Posljednja hit predstava jaskanskog kazališta „Balkanski špijun“ u režiji Mie Matasić u Noći kazališta bit će na rasporedu od 20 sati. Jaskanska, ali i publika iz susjednih općina i gradova ponovno će moći na djelu vidjeti odličan glumački ansambl koji su na neto održanoj Smotri kazališnih amatera Zagrebačke županije odnijeli brojne hvalospjeve.

Broj mjesta u publici zbog nužnih epidemioloških mjera bit će ograničen na 80, a svaka će osoba u dvoranu moći ući samo s EU digitalnom COVID potvrdom, odnosno maskom za lice. Ulaznice za predstavu, po simboličnoj cijeni od 10 kuna moći će se kupiti sat vremena uoči predstave, od 19 sati na ulazu u veliku dvoranu.

Podijeli