°C 10

Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i ove skijaške sezone garantira polaske iz Jaske i Karlovca

31.10.2019.

Redakcija

Nakon prošle uspješne skijaške sezone s polaskom iz Jaske i Karlovca, HULJS ekipa kreće u novu skijašku sezonu 2019/20. Kao i prošle godine i ove godine organizirat će skijaške izlete po popularnim cijenama prijevoza i ski karata. Sezonu otvaraju 14.12.2019 u Katschbergu na jedan dan, no bude li zainteresiranih za dva dana, kao opcija postoji i odlazak na dva dana, 1. dan Katschberg, a 2. Nassfeld. Odlazak na sve objavljene izlete garantiraju.

-Na prva dva izleta ove godine garantiramo polazak iz Zagreba 16.11.–Kitzsteinhorn (Kaprun) i 30.11. Sexten – Italija- kažu iz udruge.

HULJS - Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja osnovana je u rujnu 2015. godine u Zagrebu. Osnivanjem udruge želja je bila omogućiti skijanje i snowboardanje svima koji to žele, za što je moguće manje novaca uz naravno dobru zabavu.

Za organizatore, HULJS je jedna velika obitelj. Kako kažu, prema članovima imaju odnos kao prema članu obitelji ili ekipe, jer za njih članovi nisu samo brojka na papiru!

Povjerenici i voditelji buseva došli su upravo iz članstva, gdje su se istaknuli svojom dobrom voljom, radom i ljubavlju prema skijanju te se prihvatili organizacije i rada u HULJS-u. Upravo oni su tu da svim članovima omoguće bezbrižno uživanje na skijaškim padinama, te poslije skijanja uživanje u toplim napitcima i obrocima koji su pripremljeni za sve članove!

Na čelu karlovačko–jaskanske podružnice je Goran Šojat (Šoki), a sve potrebne informacije možete dobiti na broj mobitela 098 232 482, na e-mail goran.skihuljs@gmail.com ili klikom na stranicu https://www.huljs.hr/

foto: ilustracija/huljs