Novosti Sport Događanja

Izvrsni rezultati Tilčeka na utrkama na Krku i jezeru Orešje!

20.10.2021. / Redakcija

Članovi Tilček Team-a u subotu su nastupili na utrci "Krk’n’Trail 2021". Utrka se održala u Baškoj na otoku Krku, a Tilčeki su nastupili na utrci od 14 kilometara, s usponom od 450 metara.

Prijavljeno je čak 536 trkača, a članovi Tilček Team-a ostvarili su sljedeće rezultate u M kategoriji: Antonio Vukić – 34. mjesto, Marko Čeh – 59. mjesto, Stjepan Kišić – 61. mjesto, Danijel Dimnjaković – 94. mjesto te Nikola Mulig – 113. mjesto.

Dan poslije, drugi trkači sudjelovali su na utrci "9zarez99" na jezeru Orešje koja je specifična jer jedan krug oko jezera iznosi točno 3,33 km, a održane su utrke na 6,66 km i 9,99 km. Članovi Tilček Team-a su nastupili na dužoj utrci, a između 120 natjecatelja tu su bila i dva člana Tilček Team-a, Dražen Bedeničić koji je osvojio 9. mjesto u kategoriji MS (ukupno 27. mjesto) te Alen Car koji je zauzeo 6. mjesto u kategoriji M35 (ukupno 44. mjesto).

-U amaterskom načinu bavljenja sportom kojeg zastupamo članovi Tilček Team-a najvažnije je da se svi su se svi članovi odlično proveli tijekom cijelog vikenda na Krku, a danas i na jezeru Orešju. Ovim putem zahvaljujemo Sportskoj zajednici grada Jastrebarskog na ustupanju kombi vozila za putovanje na Krk, kao i veliko hvala svim našim prijateljima kluba koji prije svega prepoznaju naš rad i trud, stoga ovim putem zahvaljujemo „starim“ ali i svim „novim“ prijateljima kluba o kojima ćemo još pisati u narednim danima- istaknuli su članovi vodstva Tilček Team-a.

Galerija slika

Izvrsni rezultati Tilčeka na utrkama na Krku i jezeru Orešje! Izvrsni rezultati Tilčeka na utrkama na Krku i jezeru Orešje! Izvrsni rezultati Tilčeka na utrkama na Krku i jezeru Orešje! Izvrsni rezultati Tilčeka na utrkama na Krku i jezeru Orešje! Izvrsni rezultati Tilčeka na utrkama na Krku i jezeru Orešje! Izvrsni rezultati Tilčeka na utrkama na Krku i jezeru Orešje! Izvrsni rezultati Tilčeka na utrkama na Krku i jezeru Orešje! Izvrsni rezultati Tilčeka na utrkama na Krku i jezeru Orešje! Izvrsni rezultati Tilčeka na utrkama na Krku i jezeru Orešje! Izvrsni rezultati Tilčeka na utrkama na Krku i jezeru Orešje! Izvrsni rezultati Tilčeka na utrkama na Krku i jezeru Orešje!

Podijeli