°C 2

Jaska domaćin međunarodne radionice LAG-a Sava

13.11.2018.

Redakcija

Stručna radionica u okviru provedbe LEADER-CLLD mjere Programa ruralnog razvoja 2014-2020, pod nazivom: "Integrirani lokalni razvoj provedbom LEDAER/CLLD-a – uvod u vrednovanje LAG-ova/LRS i jačanje međusobne suradnje LAG-ova“ održat će se ovih dana u Jastrebarskom.

Ovu radionicu organizira LEADER mreža Hrvatske u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede Republike Hrvatske, Društvom za razvoj slovenskega podeželja (DRSP) i LAG-om "SAVA", a održat će se u Hotelu „Princess“ u utorak, srijedu, četvrtak i petak, od 13.-16. studenog.

Otvorenje radionice bit će sutra, 14. studenog, u 9 sati u Hotelu „Princess“. Radionicu će otvoriti izaslanik župana Zagrebačke županije pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Josip Kraljičković, Gradonačelnik Grada Jastrebarskog, Zvonimir Novosel te predsjednik LAG-a SAVA Lovro Benčević.

Događanju će prisustvovati 97 sudionika, predstavnika Ministarstva poljoprivrede, Društva za razvoj Slovenskog podežja, Leader mreže Hrvatske, kao i predstavnici 44 Lokalne akcijske grupe s područja cijele Republike Hrvatske.