°C 11

Jaskanska knjižnica se još malo „ponovila”: Uređen središnji dio

04.03.2021.

Maja Peranić

U novom ruhu zablistala je ovih dana Narodna knjižnica i čitaonica Jastrebarsko. Maleni prostor knjižnice postepeno se uređuje pa je tako na red došao njen središnji dio, informativno-posudbeni odjel.

U knjižnici je, podsjetimo, pretprošle godine uređena čitaonicu, prošle godine i prostor zavičajne zbirke, a sada je uređeno i mjesto na kojem se korisnici mogu učlaniti i dobiti sve potrebne informacije o knjižnici.-Iako pravu bit knjižnice čine knjige, znanja i informacije koja su u njima sadržana, uređenjem prostora svim korisnicima želimo ponuditi ugodniji i suvremeniji prostor kojem će se rado vraćati. Vjerujemo da se zajedno s nama radujete svakoj novoj promjeni te da nas još mnoge takve očekuju u budućnosti-istaknuli su iz knjižnice i poručili:

-Svim korisnicima želimo zahvaliti na razumijevanju i strpljenju te vas u osvježenom prostoru očekujemo u starom terminu od 8 do 18 sati!

(foto: CZK Jastrebarsko)

Galerija slika

Jaskanska knjižnica se još malo „ponovila”: Uređen središnji dio Jaskanska knjižnica se još malo „ponovila”: Uređen središnji dio