°C 12

Jaskanske balerine koreografijama 'Crvenkapica i vuk' i 'Bolero' osvojile žiri u Zagrebu!

14.05.2019.

Petar Brnada

Baletni studio Jastrebarsko i protekli je vikend proveo u plesu pa su tako nakon uspješne selekcije velikog broja koreografija i plesnih grupa iz cijele Hrvatske, jaskanske balerine nastupile i na Treps Festivalu.

Bio je to tradicionalni 16. nastup na Treps Festivalu, a ovog puta među odabranima za suvremeni ples, nastupile su uspješno u svojim koreografijama Antonia Juraj kao debitant i Marta Brkljačić sa svojom drugom koreografijom u duetu sa Janom Frkonjom.

U drugoj večeri jaskanske balerine osvojile su stručni žiri i osvojile dvije nagrade.

Antonia Juraj i Korina Čunko u koreografiji "Crvenkapica i vuk", osvojile su nagradu žirija za najuspješniji nastup u kategoriji klasični balet djeca. A u koreografiji "Bolero", Leonarda Šubar, Tihana Ljubisavljević i Anja Kovačić, osvojile su nagradu za najuspješniji nastup u kategoriji klasični balet juniori. Obje nagrade stigle su u koreografiji voditeljice i koreografkinje Svetlane Lukić.

-Čestitamo balerinama i njihovoj voditeljici na velikom uspjehu i povodom 20. obljetnice želimo još puno uspjeha. Ujedno čestitamo i plesnoj grupi Instinct na također osvojenim nagradama- kazali su iz Baletnog studia.

Galerija slika

Jaskanske balerine koreografijama 'Crvenkapica i vuk' i 'Bolero' osvojile žiri u Zagrebu! Jaskanske balerine koreografijama 'Crvenkapica i vuk' i 'Bolero' osvojile žiri u Zagrebu! Jaskanske balerine koreografijama 'Crvenkapica i vuk' i 'Bolero' osvojile žiri u Zagrebu! Jaskanske balerine koreografijama 'Crvenkapica i vuk' i 'Bolero' osvojile žiri u Zagrebu!