°C 13

Jaskanski kazalištarci u Vrbovcu izveli hit predstavu 'Kidaj od svoje žene'

02.12.2019.

Redakcija

Na poziv i u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec, Amaterske kazališne družine Vrbak i pred brojnom publikom u Vrbovcu ponovno je izvedena hit predstava "Kidaj od svoje žene".

Na pragu proslave petnaest godina od praizvedbe predstave i na krilima najdugovječnije, najtalentiranije i najnagrađivanije jaskanske kazališne generacije, predstava i dalje oduševljava. Salve smijeha i gromoglasni aplauzi tijekom i po završetku predstave potvrda su da je Gradsko kazališe Jastrebarsko još jednom bilo na visini zadatka.

Pored glumica, glumaca i tehničara koji su i ovo gostovanje uspješno iznijeli na svojim leđima logističku podršku gostovanju pružilo je Dobrovoljno vatrogasno društvo Gornji Desinac.

Jaskanski kazalištarci niti u mjesecu prosincu neće mirovati. Naime, već u petak 6. prosinca svoju će novu hit predstavu "Balkanski špijun" igrati za kazališnu publiku u Križu, a zakinuta neće ostati niti publika u Jastrebarskom. Najmlađe jaskanske glumice i glumci naime užurbano pripremaju posebnu božičnu poslasticu!