°C 6

Jedinstveno mjesto sa starim slikama grada

11.03.2017.

majai

Stare slike našeg grada od sada se mogu pogledati na jednom mjestu. Jučer je u rad puštena nova internetska stranica www.jastrebarskostareslike.com koja predstavlja svojevrstan digitalni muzej starih fotografija i razglednica Jaske.

U Gradskom muzeju i galeriji Jastrebarsko jučer je održana prezentacija nove internetske stranice koju je osmislio i predstavio svojim sugrađanima Jaskanac Goran Ringel. Riječ je o projektu koji je nastao iz njegove velike ljubavi za starim fotografijama koje prikazuju kakav je naš grad bio nekad, kako se živjelo i kako je grad izgledao, a koje već godinama sakuplja i objavljuje putem društvene mreže.

 

S obzirom na velik interes Jaskanaca za tim gradskim blagom, Ringel se upustio u jedinstveni projekt koji omogućuje veću dostupnost fotografija svim zainteresiranima.

Projekt izrade internetske stranice www.jastrebarskostareslike.com financiran je sredstvima Grada Jastrebarskog, a više o njemu možete pročitati u našem razgovoru s njegovim idejnim začetnikom ovdje.

Galerija slika

Jedinstveno mjesto sa starim slikama grada Jedinstveno mjesto sa starim slikama grada Jedinstveno mjesto sa starim slikama grada Jedinstveno mjesto sa starim slikama grada Jedinstveno mjesto sa starim slikama grada Jedinstveno mjesto sa starim slikama grada