Novosti Sport Događanja

KotloVINA show

16.09.2013. / Nefertum IT
Turistička zajednica Grada Jastrebarskog 8. rujna organizirala je peti po redu KotloVina show, natjecanje u pripremanju kotlovine.
Ovogodišnje natjecanje uključilo je natjecatelje raspoređene u dvije kategorije: u slobodnu, kategoriju koja je uključila 23 natjecateljske ekipe i kategoriju Dobrovoljnih vatrogasnih društava u kojoj je sudjelovalo devet društava s područja Zagrebačke županije.

Natjecanju su se pridružili i ministar zaštite okoliša i prirode, Mihael Zmajlović, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, Siniša Hajdaš Dončić i Nadica Žužak iz Ministarstva poduzetništva i obrta, koji su osvojili šesto mjesto.

kotlovinashow_clanak.jpg

foto: Jaska

Prvo mjesto osvojila je ekipa “Prigorski bećari”, a u kategoriji DVD-a najbolju kotlovinu pripremila je ekipa DVD-a Jatrebarsko. Drugo mjesto u slobodnoj kategoriji osvojila je ekipa “Princess centra”, a u vatrogasnoj konkurenciji DVD Hrašće. Treće mjesto u slobodnoj kategoriji osvojio je “Pepperoni/Kalimero”, dok je u vatrogasnoj konkurenciji treće mjesto osvojila ekipa DVD-a Cvetković.
Ovogodišnji KotloVINA show obilježio je rekordan broj prijavljenih ekipa, veliki broj posjetitelja i navijača te odlična atmosfera.
Na samom kraju manifestacije za glazbeni dio pobrinuli su se Gospodari tambura, Begini i Ivan Zak.

kotlovinashow1_clanak.jpg

foto: Jaska

Podijeli