Novosti Sport Događanja

KUD “Lipa” Slavetić predstavljat će Zagrebačku županiju na 31. Susretu folklornih ansambala i izvornih skupina u Županji

26.06.2024. / Redakcija

Nakon regionalne smotre i plasmana na županijsku smotru kao predstavnici našeg grada, KUD “Lipa” iz Slavetića, protekle nedjelje, 23. lipnja, je nastupao na obljetničkoj 25. Svetoivanjskoj smotri izvornog folklora Zagrebačke županije sa stručnim povjerenstvom u sastavu Katarina Bušić, Krunoslav Šokac i Tomislav Habulin.

 -Nastupom smo osvojili žiri i publiku te smo predloženi kao predstavnici Zagrebačke županije za 31. Susret folklornih ansambala i izvornih skupina koji će se održati 24. kolovoza 2024. u Županji u organizaciji Hrvatskog sabora kulture.

Organizatori su se pobrinuli da tri najbolje plasirana društva dodatno nagrade te je tako KUD “Lipa” Slavetić, između ostalog, dobio vrijedan muzički instrument - bisernicu. 

 

(Foto: KUD “Lipa” Slavetić)

Galerija slika

KUD “Lipa” Slavetić predstavljat će Zagrebačku županiju na 31. Susretu folklornih ansambala i izvornih skupina u Županji KUD “Lipa” Slavetić predstavljat će Zagrebačku županiju na 31. Susretu folklornih ansambala i izvornih skupina u Županji KUD “Lipa” Slavetić predstavljat će Zagrebačku županiju na 31. Susretu folklornih ansambala i izvornih skupina u Županji KUD “Lipa” Slavetić predstavljat će Zagrebačku županiju na 31. Susretu folklornih ansambala i izvornih skupina u Županji

Podijeli