Kuharska radionica u Jastrebarskom
10.11.2014. / Nefertum IT
“Nešto novo na jelovniku” naziv je kuharske radionice koju u sklopu programa “Prevencija i smanjenje prekomjerne tjelesne težine” organizira Gradsko društvo Crvenog križa Jastrebarsko.
Kako bi građanima pomogli u očuvanju i unaprjeđenju njihova zdravlja GDCK je odlučio organizirati zanimljivu radionicu kuhanja u kojoj će svi polaznici moći naučiti nešto više o pravilnoj prehrani koja je neophodna za zdravlje.
Radionica će se održati u srijedu, 12. studenog, u 19 sati u Centru za kulturu Jastrebarsko pod vodstvom mag. nutricionizma Ivane Rumora Samarin.
- Na radionici kuhanja moći će se isprobati povrtni sok, namaz od slanutka, složenac od raznovrsnih žitarica i desert od sušenog voća. Potrebno je dobro i zdravo pripremiti organizam za predstojeću zimu te nekim namirnicama treba dati prednost, a usmjerit ćemo koje su to prisutne i lako dostupne namirnice koje će „ napuniti energijom“ naš organizam za zimu – istaknuli su iz GDCK-a.
Radionica kuhanja održava se u sklopu programa “Prevencija i smanjenje prekomjerne tjelesne težine” koji GDCK Jastrebarsko provodi u zajedničkoj suradnji sa Športskom zajednicom grada koja pak provodi Vježbanje za treću životnu dob.
- Glavni cilj ovog programa je educirati i informirati polaznike o pravilnom načinu prehrane, važnosti vježbanja zbog očuvanja vlastitog zdravlja te probuditi svijest o važnosti vođenja brige o vlastitom zdravlju – naglašavaju iz Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko.
U sklopu radionice i predavanja vršit će se mjerenje srčanog tlaka i šećera u krvi te bio električne impedance koji mjeri: masno tkivo, visceralnu mast, podatke o bazalnom metabolizmu i indeks tjelesne mase.
- Pozivamo građane da se odazovu radionici jer smo im pripremili zdrave i slasne recepte te da time pokažu inicijativu da su spremni brinuti se o vlastitom zdravlju i da čuju nešto novo i korisno – rekli su iz Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko.
Kako bi građanima pomogli u očuvanju i unaprjeđenju njihova zdravlja GDCK je odlučio organizirati zanimljivu radionicu kuhanja u kojoj će svi polaznici moći naučiti nešto više o pravilnoj prehrani koja je neophodna za zdravlje.
Radionica će se održati u srijedu, 12. studenog, u 19 sati u Centru za kulturu Jastrebarsko pod vodstvom mag. nutricionizma Ivane Rumora Samarin.
- Na radionici kuhanja moći će se isprobati povrtni sok, namaz od slanutka, složenac od raznovrsnih žitarica i desert od sušenog voća. Potrebno je dobro i zdravo pripremiti organizam za predstojeću zimu te nekim namirnicama treba dati prednost, a usmjerit ćemo koje su to prisutne i lako dostupne namirnice koje će „ napuniti energijom“ naš organizam za zimu – istaknuli su iz GDCK-a.
Radionica kuhanja održava se u sklopu programa “Prevencija i smanjenje prekomjerne tjelesne težine” koji GDCK Jastrebarsko provodi u zajedničkoj suradnji sa Športskom zajednicom grada koja pak provodi Vježbanje za treću životnu dob.
- Glavni cilj ovog programa je educirati i informirati polaznike o pravilnom načinu prehrane, važnosti vježbanja zbog očuvanja vlastitog zdravlja te probuditi svijest o važnosti vođenja brige o vlastitom zdravlju – naglašavaju iz Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko.
U sklopu radionice i predavanja vršit će se mjerenje srčanog tlaka i šećera u krvi te bio električne impedance koji mjeri: masno tkivo, visceralnu mast, podatke o bazalnom metabolizmu i indeks tjelesne mase.
- Pozivamo građane da se odazovu radionici jer smo im pripremili zdrave i slasne recepte te da time pokažu inicijativu da su spremni brinuti se o vlastitom zdravlju i da čuju nešto novo i korisno – rekli su iz Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko.
Zadnje objavljeno