°C 27

"Mladi za mlade": Nove radionice u Krašiću

10.07.2020.

Maja Peranić

Projekt „Mladi za mlade“, Udruge za lokalni razvoj „Turbina promjena“ iz Karlovca, nastavlja sa svojim aktivnostima u općini Krašić. Dosad su proveli pet edukativnih radionica na temu pisanja životopisa i volonterstva, a uskoro vas očekuju još tri radionice o biodinamičkoj poljoprivredi.

U sklopu projekta "Mladi za mlade" u Krašiću su radionice uspješno provodile stalne suradnice Udruge "Turbina promjena" Valentine Gambiroža i Marina Stepinac. Sudionici su na radionicama mogli naučiti sve o pisanju životopisa te o volontiranju i menadžmentu volonterstva.

Nekoliko zanimljivih radionica očekuje vas i tijekom narednih dana u Krašiću. Riječ je o edukativnim radionicama na temu biodinamičke poljoprivrede koje će voditi Katarina Bencetić. Radionice će se održati sljedeći tjedan, besplatne su, a sve o njima možete saznati na Facebook stranici Projekta “Mladi za mlade” gdje će organizatori objaviti I točan termin održavanja.

-Ako želite sudjelovati u besplatnim radionicama biodinamičke poljoprivrede (ili u bilo kojem narednom ciklusu radionica/aktivnostima, kontaktirajte nas putem maila turbinapromjena.prijava@gmail.com ili nas posjetite na dan održavanja radionica u općinskoj vijećnicu u Krašiću – poručuju organizatori.

U kolovozu, točnije 12. kolovoza, u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana mladih, organizirat će se i biciklijada, na koju će se moći prijaviti svi željni dobre zabave i rekreacije.

Osim toga, najavljuje se I eko akcija čišćenja javnog kupališta u općini Krašić koja je bila planirana za lipanj, ali je odgođena zbog lošeg vremena.
S obzirom na trenutnu situaciju s COVIDOM – 19, sve aktivnosti se održavaju uz strogo poštivanje svih mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, istaknuli su iz Udruge.