°C 17

Na Skupštini Krašićkih mažoretkinja najstarije članice se oprostile od aktivnog plesanja

01.07.2020.

Maja Peranić

Krašićke mažoretkinje proteklog su vikenda održale svoju redovnu godišnju skupštinu koja je bila planirana za ožujak no zbog izvanrednih okolnosti, održana je tek protekle subote.

Kako je uobičajeno, najprije su usvojena izvješća za prethodno razdoblje te programi i planovi za ono koje tek dolazi. Uslijedio je prigodni program u kojem su nastupile sve sekcije, a članicama su podijeljene medalje osvojene na nastupima kao i zahvalnice članicama koje punih 10 godina aktivno nastupaju za Krašićke mažoretkinje. Ovo je za njih bila oproštajna skupština jer više neće aktivno plesati.Također ove godine su dodijelile zahvalnice svima koji značajnije pomažu i podupiru njihov rad.

Nastupom Krašićkih mažoretkinja i njihovom skupštinom službeno je otvorena novouređena ljetna pozornica u centru Krašića.

(foto: Općina Krašić)

Galerija slika

Na Skupštini Krašićkih mažoretkinja najstarije članice se oprostile od aktivnog plesanja Na Skupštini Krašićkih mažoretkinja najstarije članice se oprostile od aktivnog plesanja Na Skupštini Krašićkih mažoretkinja najstarije članice se oprostile od aktivnog plesanja Na Skupštini Krašićkih mažoretkinja najstarije članice se oprostile od aktivnog plesanja