°C 11

Novi sjaj prostorija NK Domagović koje su prošlog ljeta stradale u požaru

24.02.2021.

Maja Peranić

Uz veliki doprinos i pomoć članova kluba i donatora, Sportske zajednice i Grada Jastrebarskog, sanirana je sva šteta nastala u požaru koji je prošlog ljeta zahvatio krovište Sportskog objekta u Domagoviću, izvijestili su iz Grada Jastrebarskog. Upravo je ondje i održana i Sjednica Upravnog odbora Sportske zajednice.

Podsjetimo, nakon požara koji je početkom prošlog ljeta značajno oštetio krovište ovog objekta i prostorije u potkrovlju istog, u dogovoru s korisnicima NK Domagović i MNK Domagović ubrzo se krenulo u sanaciju.

U sanaciju su se uključili članovi kluba, brojni donatori, a Grad Jastrebarsko pomogao je nabavkom kompletne drvne građe u visini od oko 16 tisuća kuna, a koja je, uz osiguranje dodatnog popusta za ovu namjenu kupljena u jaskanskoj tvrtki „DIR“.

Također, za sufinanciranje troškova na obnovi krovišta, Sportska zajednica Grada Jastrebarskog osigurala je oko 18 tisuća kuna, a od navedenog iznosa, 10 tisuća kuna isplaćeno je, temeljem zamolbe Zajednice, od strane Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije.

(foto: Grad Jastrebarsko)

Galerija slika

Novi sjaj prostorija NK Domagović koje su prošlog ljeta stradale u požaru Novi sjaj prostorija NK Domagović koje su prošlog ljeta stradale u požaru Novi sjaj prostorija NK Domagović koje su prošlog ljeta stradale u požaru Novi sjaj prostorija NK Domagović koje su prošlog ljeta stradale u požaru Novi sjaj prostorija NK Domagović koje su prošlog ljeta stradale u požaru Novi sjaj prostorija NK Domagović koje su prošlog ljeta stradale u požaru Novi sjaj prostorija NK Domagović koje su prošlog ljeta stradale u požaru Novi sjaj prostorija NK Domagović koje su prošlog ljeta stradale u požaru Novi sjaj prostorija NK Domagović koje su prošlog ljeta stradale u požaru