°C 17

Planinari vas pozivaju na izlet na Japetić

11.10.2018.

Redakcija

Društvo za sport i rekreaciju "Jastreb extreme" u suradnji s Hrvatskim planinarskim društvom Jastrebarsko ove subote organizira planinarsko pješački pohod na Japetić. Cilj ovog pohoda je, ističu organizatori, oživljavanje jedne jako lijepe staze koja vodi iz centra Jaske do planinarskog doma na Japetiću.

Cijeli pohod će se održavati pod nadzorom jaskanskih planinara, a start pohoda je 13. listopada u 9 sati ispred Žitnice u perivoju parka Erdődy. Staza vodi kroz šumu Gović preko Gornje Reke i Kupeč Dola do planinarskog doma na Japetiću.

-U pohodu će sudjelovati veliki broj jaskanskih planinara te se pozivaju i ostali sportaši, rekreativci i zaljubljenici u prirodu da nam se pridruže u ovoj aktivnosti – ističu iz HPD-a.

Planinari napominju da odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i fizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da pristupa izletu na vlastitu odgovornost te da će se pridržavati plana izleta i odluka i uputa vodiča. Organizator zadržava pravo izmjena i dopuna plana prema uvjetima na terenu.

Galerija slika

Planinari vas pozivaju na izlet na Japetić