Novosti Sport Događanja

Plesni studio Instinct slavi 10 godina postojanja: Za vas je pripremio posebnu produkciju!

08.06.2022. / Redakcija

Plesni studio Instinct prvi je trening počeo prije deset godina, a krajem 2021. godine prisjetili su se svih 10 divnih plesnih godina i odlučili da sve uspomene, iskustva i koreografije treba proživjeti ponovno.

Povodom slavlja, pripremili su veliku produkciju pod nazivom „THIS IS US”. Prošlu godinu obilježili su povratak u dvorane, nova natjecanja nakon gotovo dvije godine, nove trenerice, novi treninzi i nove genijalne koreografije.

Očekuje vas plesna poslastica šest skupina Plesnog studija Instict, s gostima, solo nastupima, videima te čak i nekim Throwback Choreo nastupima. Staro će spojiti s novim, a pridružiti im se mogu svi roditelji, pratitelji, plesači i neplesači.

Produkcija će se odviti 19. lipnja u 17 sati i u 20 sati u Domu kulture (kino Jaska). Cijena ulaznice iznose 20 kuna i bit će puštene u prodaju od 10. lipnja. Mjesta se mogu i rezervirati do 10 lipnja preko voditeljice studija Lani Jerčinović na 095 902 3306 (Whatsapp). Više informacija možete naći ovdje.

Ne propustite plesnu večer s našim djevojkama i prisjetite se svega što naša mala plesna obitelj doživljava već 11. godinu!

Galerija slika

Plesni studio Instinct slavi 10 godina postojanja: Za vas je pripremio posebnu produkciju!

Podijeli