
Pripremanje ribe, kotlovine i divljači kroz tri dana gastronomske manifestacije
28.08.2019. / Redakcija
Tri dana gastronomskog užitka u spremanju najboljeg fiša, kotlovine i paprikaša odnosno gulaša održat će se u Jastrebarskom, pod velikim šatorom u perivoju dvorca Erdödy, od 27. do 29. rujna 2019.
U popodnevnim satima, u petak 27. rujna održat će se natjecanje u pripremi ribe, Dani vina & riba fina, zatim, u subotu, 28. rujna natjecanje u pripremi kotlovine, Dani vina & kotlovina fina, a posljednje natjecanje u pripremi divljači održati će se u nedjelju 29.rujna.
Kroz tri dana gastro – užitka za sve natjecatelje, ali i posjetitelje pripremaju se mnoge zanimljive animacije i sadržaje.
Vaše besplatno sudjelovanje na navedenim manifestacijama možete osigurati kroz slanje prijave na info@tzgj.hr zaključno sa 23. rujnom 2019. godine.
- 27.9. Dani vina & riba fina od 17 sati
- 28.9. Dani vina & kotlovina fina od 16 sati
- 29.9. Dani vina & divljač fina od 16 sati
Zadnje objavljeno

Zagrebačka županija osigurala gradnju atletske staze u Jastrebarskom

Održano 2. kolo Lige Tilčekov put 2025: Ana Karača i Leonardo Pavina pobjednici i drugog kola

Suradnjom Županije i Grada do nove škole u Jaski! Pokrenuti i projekti izgradnje dvorana u Desincu i Cvetkoviću

Izvanredna akcija dobrovoljnog darivanja krvi danas u Glazbenoj školi

Na otvaranju jesenskog dijela orijentacijske sezone Jeleni osvojili četiri medalje

Kazalište Škrabe poziva na upise u Jaski i Zagrebu
