Novosti Sport Događanja

Prva mjesta za mlade balerine Baletnog studija Jastrebarsko na Zagreb dance cup-u

12.03.2024. / Maja Peranić

Baletni studio Jastrebarsko sudjelovao je ovog vikenda na Međunarodnom natjecanju -ZAGREB  DANCE  CUP 2024.koji se održao u Sesvetama od 8. do 10. ožujka.

Predstavile su se 33 balerine Baletnog studija Jastrebarsko u kategoriji balet i grupacijama mini kids, kids i juniori. Balerine su nastupile s 5 koreografija i osvojile 5 prvih mjesta. Sve koreografije potpisuje umjetnička voditeljica,pedagoginja i koreografkinja Svetlana Lukić.

Na natjecanju u organizaciji Internacional Dance Opena, sudjelovalo je preko 3000 plesača iz brojnih europskih država. Plesači su se natjecali u raznim stilovima uključujući balet, suvremeni ples te urbane stilove. Ovaj događaj je bio važan podsjetnik o važnosti plesa kao umjetničkog izraza i sredstva izražavanja. Najbolji plesači su ponovno nastupali na Gala večeri gdje su imali priliku osvojiti brojne nagrade.

Čestitamo svim našim balerinama na velikom uspjehu i želimo i dalje puno prekrasnih plesnih trenutaka u ovoj slavljeničkoj 25.godini studija.

(Baletni studio Jastrebarsko)

Galerija slika

Prva mjesta za mlade balerine Baletnog studija Jastrebarsko na Zagreb dance cup-u Prva mjesta za mlade balerine Baletnog studija Jastrebarsko na Zagreb dance cup-u Prva mjesta za mlade balerine Baletnog studija Jastrebarsko na Zagreb dance cup-u Prva mjesta za mlade balerine Baletnog studija Jastrebarsko na Zagreb dance cup-u Prva mjesta za mlade balerine Baletnog studija Jastrebarsko na Zagreb dance cup-u Prva mjesta za mlade balerine Baletnog studija Jastrebarsko na Zagreb dance cup-u

Podijeli