Novosti Sport Događanja

Rim Tim Tagi Dim u izvedbi Klinčaselskih mažoretkinja oduševio posjetitelje na Međunarodnom folklornom festivalu u Španjolskoj

04.07.2024. / Redakcija

Zajednica Kulturno - umjetničkih udruga Općine Klinča Sela i Klinčaselske mažoretkinje sudjelovale su na Međunarodnom folklornom festivalu u Španjolskoj od 27.06. do 03.07. u Lloret de Maru.

Na festivalu je sudjelovalo oko 40 društava i Udruga iz cijele Europe.

Naše djevojke su se predstavile s tri koreografije sa štapom i pomponima, od kojih je najaktualnija bila Rim tim tagi dim na koju su zaplesali svi s njima u Lloret de Maru.

Tijekom boravku u Španjolskoj članovi Zajednice i djevojke su posjetile Barcelonu i Andoru, a prije povratka su odradile i defile u Santa Susanni u kojoj su bile smještene.

Djevojke su pune pozitivnih dojmova iz Španjolske, a definitivno jedan od najvećih utisaka je ostavila koreografija na pjesmu Baby Lasagne koju su otplesale u našim prepoznatljivim “kockicama”.

 

(Foto: Klinčaselske mažoretkinje )

Galerija slika

Rim Tim Tagi Dim u izvedbi Klinčaselskih mažoretkinja oduševio posjetitelje na Međunarodnom folklornom festivalu u Španjolskoj Rim Tim Tagi Dim u izvedbi Klinčaselskih mažoretkinja oduševio posjetitelje na Međunarodnom folklornom festivalu u Španjolskoj Rim Tim Tagi Dim u izvedbi Klinčaselskih mažoretkinja oduševio posjetitelje na Međunarodnom folklornom festivalu u Španjolskoj Rim Tim Tagi Dim u izvedbi Klinčaselskih mažoretkinja oduševio posjetitelje na Međunarodnom folklornom festivalu u Španjolskoj Rim Tim Tagi Dim u izvedbi Klinčaselskih mažoretkinja oduševio posjetitelje na Međunarodnom folklornom festivalu u Španjolskoj Rim Tim Tagi Dim u izvedbi Klinčaselskih mažoretkinja oduševio posjetitelje na Međunarodnom folklornom festivalu u Španjolskoj Rim Tim Tagi Dim u izvedbi Klinčaselskih mažoretkinja oduševio posjetitelje na Međunarodnom folklornom festivalu u Španjolskoj Rim Tim Tagi Dim u izvedbi Klinčaselskih mažoretkinja oduševio posjetitelje na Međunarodnom folklornom festivalu u Španjolskoj Rim Tim Tagi Dim u izvedbi Klinčaselskih mažoretkinja oduševio posjetitelje na Međunarodnom folklornom festivalu u Španjolskoj Rim Tim Tagi Dim u izvedbi Klinčaselskih mažoretkinja oduševio posjetitelje na Međunarodnom folklornom festivalu u Španjolskoj Rim Tim Tagi Dim u izvedbi Klinčaselskih mažoretkinja oduševio posjetitelje na Međunarodnom folklornom festivalu u Španjolskoj

Podijeli