°C 21

Sjajan nastup klinčaselskih mažoretkinja u Kotoribi, cure iz podružnice Pisarovina ugrabile prve medalje!

09.03.2020.

Petar Brnada

U Kotoribi je u nedjelju održano regionalno prvenstvo mažoretkinja Središnje i Sjeverne Hrvatske na kojemu su sjajan nastup ostvarile mažoretkinje iz Klinča Sela i Pisarovine.

Natjecanje je okupilo djevojčice i djevojke od 4-9 godina ("Prvi korak" ) i od 10-25 godina ("Viši korak") koje su izvodile koreografiju u trajanju 45-60 sekundi, a koja se sastojala od unaprijed osmišljenog programa.

Klinčaselske mažoretkinje su se doma vratile sa 37 medalja u navedenih kategorijama. Podružnici Klinčaselskih mažoretkinja-Mažoret klubu Pisarovini ovo je bilo prvo natjecanje, a u svoju općinu su donijele 38 medalja.

Kako nam kažu iz mažoret kluba, plesalo se na borilištu 3x3, istodobno više djevojaka, svaka ispred jednog suca. Cilj ovih kategorija je popularizacija mažoret plesa i motivacija budućih natjecateljica kroz ova natjecanja.

-Bravo za sve djevojčica i djevojke, a nakon prvog odrađenog natjecanja ove godine slijede pripreme za nadolazeće državno prvenstvo mažoretkinja koje se održava u Glini zadnji vikend u 4.mjesecu- izjavila je predsjednica Klinčaselskih mažoretkinja, Katarina Sakoman.

Galerija slika

Sjajan nastup klinčaselskih mažoretkinja u Kotoribi, cure iz podružnice Pisarovina ugrabile prve medalje! Sjajan nastup klinčaselskih mažoretkinja u Kotoribi, cure iz podružnice Pisarovina ugrabile prve medalje! Sjajan nastup klinčaselskih mažoretkinja u Kotoribi, cure iz podružnice Pisarovina ugrabile prve medalje! Sjajan nastup klinčaselskih mažoretkinja u Kotoribi, cure iz podružnice Pisarovina ugrabile prve medalje! Sjajan nastup klinčaselskih mažoretkinja u Kotoribi, cure iz podružnice Pisarovina ugrabile prve medalje!