Novosti Sport Događanja

„Što govoriš, to postojiš”: Nova premijera predstave mladih jaskanskih glumaca!

08.06.2022. / Redakcija

U srijedu, 15. lipnja s početkom u 20 sati u Domu kulture Jastrebarsko imat ćete priliku vidjeti koliko su važni načini na koje se riječi prenose, kako od toga dolazi do socijalnih nejednakosti, zlouporabe riječi i tema i kako paziti kome, što, kad i kako govorimo.

Tekst i režiju nove predstave za djecu na koju je dobrodošla i odrasla publika potpisuju Klara Blažek i Lucija Severinac, obje članice jaskanskog kazališta. Inspiraciju za predstavu našle su u motivu iz slikovnice „Velika tvornica riječi” autorice Agnès de Lestrade, a sama predstava otvara mnoga komunikacijska pitanja.

Ulaznica za predstavu je 10 kuna, a može se kupiti sat vremena prije predstave. Ako ne stignete na premijeru ju u srijedu, možete doći i u subotu 18. lipnja s početkom u 10 sati.

Izvedbom dviju predstava mladi će jaskanski glumci završiti još jednu uspješnu sezonu koju će ponajviše pamtiti po premijerama svoje dvije predstave, posjeti profesionalnom kazalištu u Zagrebu, ali i brojnim drugim naučenim glumačkim znanjima i stečenim vještinama.

Rad Male kole glume u ovoj sezoni u najvećoj su mjeri podržali Grad Jastrebarsko, Zajednica kulturno-umjetničkih udruga Grada Jastrebarskog, Savjet mladih Grada Jastrebarskog, Centar za kulturu Jastrebarsko, Vode Jastrebarsko te Zagrebačka županija.

Galerija slika

„Što govoriš, to postojiš” -  stiže nova premijera predstave mladih jaskanskih glumaca! „Što govoriš, to postojiš” -  stiže nova premijera predstave mladih jaskanskih glumaca! „Što govoriš, to postojiš” -  stiže nova premijera predstave mladih jaskanskih glumaca! „Što govoriš, to postojiš” -  stiže nova premijera predstave mladih jaskanskih glumaca! „Što govoriš, to postojiš” -  stiže nova premijera predstave mladih jaskanskih glumaca!

Podijeli