Novosti Sport Događanja

Tilček Team ostvario uspješne rezultate na Žumberak Trailu i Soča Outdoor Festivalu

02.07.2024. / Redakcija

Tijekom proteklog vikenda 29. i 30. lipnja, članovi Tilček Team-a bili su aktivni na više utrka, pokazujući svoju posvećenost, sportski duh i nesebično daljnje pružanje podrške lokalnim udrugama koji organiziraju utrke.

Veći broj članova Tilček Team-a sudjelovao je na Žumberak Trail utrci, dok je Tomica Solenički predstavljao Tilčeke na Soča Outdoor Festivalu u susjednoj Sloveniji.

Tilček Team je na Žumberak Trailu imao šest natjecatelja koji su nastupili na utrkama duljine 8, 15 i 35 kilometara.

-Posebno izdvajamo odličan uspjeh Andreja Slugečića koji je na utrci od 15 kilometara osvojio treće mjesto, donijevši „magarcima“ novu medalju. Na utrci duljine 8 kilometara, Sara Pavlak osvojila je četvrto mjesto, dok je Stjepan Kišić zauzeo peto mjesto u svojim kategorijama.
U istoj utrci, Igor Priselac je ciljem prošao kao 12., dok je Mirjana Brezar završila na 21. mjestu u svojoj kategoriji. Na najdužoj stazi od 35 kilometara, Alen Car uspješno je završio utrku i zauzeo 20. mjesto u svojoj kategoriji – istaknuli su iz Tilček Teama.

Posljednji dan događaja u revijalnoj utrci mladih natjecatelja uspješno su nastupili i djeca “starih Tilčeka”, koji su odlično odradili svoju utrku.

Rezultati Žumberak Trail 2024:
15 km, 481 metar uspona:
Andrej Slugečić – 3. mjesto u MS, 3. mjesto ukupno
8 km, 158 metara uspona:
Stjepan Kišić – 5. mjesto u M, 6. mjesto ukupno
Sara Pavlak – 4. mjesto u Ž, 15. mjesto ukupno
Igor Priselac – 12. mjesto u M, 16. mjesto ukupno
Mirjana Brezar – 21. mjesto u Ž, 49. mjesto ukupno
35 km, 1836 metara uspona:
Alen Car – 20. mjesto u M35, ukupno 54. mjesto

U susjednoj Sloveniji održan je Soča Outdoor Festival koji je okupio više od dvije i pol tisuće natjecatelja.

Tilček Team je na ovom prestižnom događaju imao svog predstavnika, Tomicu Soleničkog, koji je nastupio na najdužoj stazi od 50 kilometara s 2140 metara uspona.

-Tomica je utrku završio s vremenom od 9 sati, 14 minuta i 17 sekundi, što mu je donijelo 24. mjesto u kategoriji M45, 78. mjesto u muškoj konkurenciji i 97. mjesto ukupno – poručili sui z Tilček Teama.Rezultati Soča Outdoor Festival:
52,8 km, 2140 metara uspona:
Tomica Solenički – 9 sati, 14 minuta i 17 sekundi, 24. mjesto u M45, 78. mjesto u M, 97. mjesto ukupno
Tilček Team ponosan je na postignute rezultate i čestita svim svojim članovima na izvanrednom trudu i zalaganju. Ovakva postignuća dodatno motiviraju članove kluba za buduće izazove i natjecanja.

Također, članovi Tilček Teama sudjelovali su na proslavi povodom 30 godina osnivanja Orijentacijskog kluba Jelen, koji je ujedno i “Klub prijatelj” Tilček Team-a.

(Foto: Tilček Team)

Galerija slika

Tilček Team ostvario uspješne rezultate na Žumberak Trailu i Soča Outdoor Festivalu Tilček Team ostvario uspješne rezultate na Žumberak Trailu i Soča Outdoor Festivalu Tilček Team ostvario uspješne rezultate na Žumberak Trailu i Soča Outdoor Festivalu Tilček Team ostvario uspješne rezultate na Žumberak Trailu i Soča Outdoor Festivalu Tilček Team ostvario uspješne rezultate na Žumberak Trailu i Soča Outdoor Festivalu Tilček Team ostvario uspješne rezultate na Žumberak Trailu i Soča Outdoor Festivalu Tilček Team ostvario uspješne rezultate na Žumberak Trailu i Soča Outdoor Festivalu Tilček Team ostvario uspješne rezultate na Žumberak Trailu i Soča Outdoor Festivalu

Podijeli