Novosti Sport Događanja

Tradicija se nastavlja: Mali Svetojanci okitili bor na Gorici, pa ih posjetio Sveti Nikola

06.12.2023. / Maja Peranić

Tradicija koja u Svetoj Jani traje već dugi niz godina nastavila se i ovog jutra na blagdan Svetog Nikole. U Gorici Svetojanskoj učenici PŠ Sveta Jana sa svojim su učiteljicama okitili bor koji će ovih blagdana krasiti srce svetojanskih brežuljaka.Vrijedne ruke mališana postavile su prekrasne crveno-bijele ukrase te je njihovo drvce doista zablistalo.

Nakon kratkog fotografiranja program je nastavljen u prostorijama škole i vrtića gdje je djecu posjetio Sveti Nikola i podijelio im slatke darove koje je pripremio DVD Sveta Jana.

 

foto: Sveta Jana Live

Galerija slika

Tradicija se nastavlja: Mali Svetojanci okitili bor na Gorici, pa ih posjetio Sveti Nikola Tradicija se nastavlja: Mali Svetojanci okitili bor na Gorici, pa ih posjetio Sveti Nikola Tradicija se nastavlja: Mali Svetojanci okitili bor na Gorici, pa ih posjetio Sveti Nikola Tradicija se nastavlja: Mali Svetojanci okitili bor na Gorici, pa ih posjetio Sveti Nikola Tradicija se nastavlja: Mali Svetojanci okitili bor na Gorici, pa ih posjetio Sveti Nikola Tradicija se nastavlja: Mali Svetojanci okitili bor na Gorici, pa ih posjetio Sveti Nikola Tradicija se nastavlja: Mali Svetojanci okitili bor na Gorici, pa ih posjetio Sveti Nikola

Podijeli