°C 17

Treća godinu zaredom zabavlja nas Jaska Art festival

27.05.2019.

Redakcija

Već treću godinu zaredom u gradu Jaska održat će se Jaska art festival koji će trajati od ponedjeljka, 03. lipnja do petka, 7. lipnja.

Jaska Art festival je festival klasične glazbe te nudi kvalitetni i kreativni umjetnički sadržaj koji će zadovoljiti i razveseliti sve ljubitelje klasične glazbe, ali i općenito ljubitelje glazbe. Zamišljen je kao višegodišnja manifestacija koja unapređuje društveni i kulturni život te samu turističku ponudu grada Jastrebarsko.

Varaždinski komorni orkestar otvorit će ovogodišnji Festival 3. lipnja u Župnoj crkvi sv. Nikole u Jastrebarskom, nakon njih nastupit će komorni sastav Ensemble PRO’800. Oni će nastupiti 5. lipnja u franjevačkom samostanu, a zadnji dan 7. lipnja u Velikoj dvorani Centra za kulturu Jastrebarsko nastupit će Kalamos kvintet.

Valja napomenuti kako su umjetnički voditelji Jaska Art festivala Linda Mravunac Fabijanić i Nikola Fabijanić. Također, festival organizira Centar za kulturu Jastrebarsko u suradnji s Gradom Jastrebarsko i Zagrebačkom županijom.

Više o izvođačima, njihovom programu i Jaska Art festivalu možete u programskim knjižicama koje možete pronaći na službenim stranicama Grada Jastrebarskog ili ih možete preuzeti dolaskom na festival.