Novosti Sport Događanja

U finalu izbora za "Najljepšu mamu Hrvatske" i bivša Jaskanka

10.03.2023. / Ivana Ćurić

U izboru za laskavu titulu "Najljepša mama Hrvatske" koji se održava šestu godinu zaredom, ove godine su i tri finalistice iz Zagrebačke županije, a među njima je i bivša Jaskanka Patricija Lukšić.

Naime, tročlani žiri ovog izbora odabrao je 18 finalistica koje će se natjecati u tri dobne kategorije. Žiri je odlučio na temelju kratkih videa koje su kandidatkinje slale, a u kojem su predstavile sebe, svoje talente i pokazale svoj hod.

Najveća konkurencija je u kategoriji od 23-39 godina, a među 12 kandidatkinja je i bivša Jaskanka koja danas ima velikogoričku adresu, 34-godišnja Patricija Lukšić, inače djevojački Delač.

U kategoriji za Najljepšu mamu od 40 do 53 godine još su dvije kandidatkinje iz Zagrebačke županije. Riječ je o Marini Pavičić (48) iz Velike Mlake i Marini Kenda (46) iz Svete Nedelje.

Finale će se održati 6. svibnja 2023. godine u Kući umjetnosti "Arsen" u Šibeniku s početkom u 21 sat, a sve finalistice bit će detaljnije predstavljene i putem Facebook stranice "Najljepša mama Hrvatske".

Podijeli