Novosti Sport Događanja

Za pjesmom "Balkan Pop" Jaskanke Stele Rade luduje Hrvatska! A nisu je pustili na Doru...

26.02.2024. / Maja Peranić

Hrvatsku će na Eurosongu predstavljati mladi Baby Lasagna sa svojom pjesmom Rim Tim Tagi Dim s kojom je jučer uvjerljivo osvojio ovogodišnju Doru. No bi li Dora otišla u ruke mladoj pjevačici, Jaskanki Steli Rade, da joj je bilo dopušteno nastupiti pita se danas cijela nacija.

Naime, mlada harmonikašica, nekadašnja učenica Gimnazije Jastrebarsko sa svojom se pjesmom Balkan pop prijavila na ovogodišnji izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije, no nije prošla. Javnosti je jučer odlučila predstaviti svoj uradak.

-Predstavljam vam pjesmu s kojom sam se prijavila na ovogodišnju Doru, ali nije prošla. Ipak, ja sam sebi ove godine zacrtala Eurovizijski nastup pa evo – napisala je Stela na svom Instagramu objavivši pjesmu.

-Hvala svima koji su bili dio ovog projekta. Zasluge su na YouTube-u ispod spota, a čim uhvatim vremena raspričat ću se detaljnije o cijelom procesu i ljudima. Volim vas – napisala je pjevačica.

Njena pjesma vrlo brzo je osvojila srca mnogih Stelinih fanova, a javili su joj se i neki od poznatih lica pa i sudionika ovogodišnje Dore.

''Uuuu'' napisala je Severina te dodala emotikone koji plešu te lajkove.

U komentaru se javila i finalistica ovogodišnje Dore Marcela Oroši: ''Jaaaao pa ovo bi bio show!''

'Kako ovo nije prošlo?'', ''HRT je gadno zeznuo jer ovo nisu stavili'', ''Ovo je predobro, Stela, prijavi se i sljedeće godine'', ''Pa ovo bi došlo u top 3!'', pisali su.

Što vi mislite o pjesmi naše mlade sugrađanke?

 

(foto: Youtube screenshot)

Podijeli