°C 6

Automobil u Gucima sletio s ceste, vozač ozlijeđen! I dalje najbrojniji prekršaji brzine

04.01.2021.

Maja Peranić

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se jučer u popodnevnim satima dogodila u Gucima Drgaganićkim. Policija je javila da je vozilo sletjelo s ceste.

-U nedjelju, u 16,25 sati dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u mjestu Guci Draganićki, gdje je došlo do slijetanja osobnog vozila s ceste, kojom prilikom je vozač zadobilo tjelesne ozljede-izvijestili su iz policije.

Ni proteklog vikenda nije bilo mira ni na jaskanskim cestama. Osim spomenute nesreće dogodila se još jedna u gradu Jastrebarskom, i to na Novu godinu. U nesreći je nastala materijalna šteta.

- U 1 sat dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u gradu Jastrebarsko, gdje je došlo do naleta osobnog vozila na parkirano osobno vozilo, nakon čega se jedan od sudionika udaljio u nepoznato. Odbjegli sudionik i vozilo naknadno pronađeni po policijskim službenicima-izvijestila je policija.

Tijekom akcije pojačanog nadzora prometa policija je zabilježila ukupno 11 prekršaja od kojih se čak 9 odnosilo na prebrzu vožnju.