°C 13

Bijeli grozd 2019: Nagrađena Plešivica

27.11.2019.

Redakcija

Proteklog tjedna održana je osma po redu svečana dodjela nagrada u vinskom turizmu "Bijeli grozd 2019", a kojom prilikom su dodijeljene diplome vinarijama koje uspješno razvijaju vinski turizam te pojedincima koji svojim aktivnostima doprinose razvoju i promicanju vinske kulture i vinskog turizma.

U odnosu na ukupno prikupljene bodove, priznanja su dobile vinarije najbolje u vinskom turizmu u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji. Uz tri turistički najbolje hrvatske vinarije, priznanja su dobili i najbolji u pojedinim hrvatskim regijama: Bregovita Hrvatska, Južna Dalmacija, Sjeverna i Srednja Dalmacija, Istra i Kvarner, Slavonija i Podunavlje. 

Tako je posebno priznaje za izniman doprinos u razvoju vinske kulture nagradu primila vinarija Kurtalj. Nagradu za 3. mjesto u kategoriji, Bregovita Hrvatska, primila je Vinogradska kuća Braje za najbolji vinski podrum u području eno - gastro turizam, dok je Vinarija Kolarić primila nagradu za 2. mjesto za najbolji vinski podrum u području eno-gastro turizam. 

Galerija slika

Bijeli grozd 2019: Nagrađena Plešivica Bijeli grozd 2019: Nagrađena Plešivica