°C 10

Blagdanski vikend obilježile prometne nesreće, dvije osobe ozlijeđene

06.04.2021.

Maja Peranić

Na jaskanskim cestama ovog blagdanskog vikenda nije bilo mira. Od petka do ponedjeljka dogodilo se ukupno pet prometnih nesreća, a prijavljena je i jedna šteta na parkiranom automobilu. U nesrećama su ozlijeđene dvije osobe, a u gotovo svim nesrećama došlo je do slijetanja vozila s kolnika.

U petak je u Klinča Selima prilikom slijetanja automobila s ceste jedna osoba zadobila tjelesne ozlijede.

-U subotu u 12,45 sati prometna nesreća s ozlijeđenim osobama u mjestu Klinča Sela, gdje je došlo do slijetanja teretnog vozila s kolnika kojom prilikom je jedan sudionik zadobilo tjelesne ozljede-kazali su u policiju.

Bila je to prva prometna nesreća s kojom je započeo blagdanski vikend na jaskanskim cestama. U subotu ih se dogodilo još tri, a u svima je došlo do slijetanja vozila s kolnika. Najteža nesreća je bila u Bukovcu Svetojanskom gdje je ozlijeđen vozač.

- U subotu u 15,50 sati prometna nesreća s ozlijeđenim osobama u mjestu Bukovac Svetojanski, gdje je došlo do slijetanja osobnog vozila s kolnika kojom prilikom je vozač zadobilo tjelesne ozljede-izvijestila je policija.

Automobil je sletio s ceste u Donjem Desincu, a u Donjoj Zdenčini s kolnika je sletjelo teretno vozilo. Srećom, u ovim nesrećama nitko nije ozlijeđen.

Na sam Uskrs u mjestu Beter automobil je naletio na srnu te je također nastala materijalna šteta.

U petak je policiji prijavljena šteta na osobnom automobilu koji je bio parkiran na parkiralištu u gradu Jastrebarskom. Policija radi na slučaju.