°C 10

Budite i vi dio božićne čarolije: Otvoren natječaj za najoriginalnije adventsko uređenje izloga, ugostiteljskog objekta ili okućnice

22.11.2019.

Redakcija

Grad Jastrebarsko, Turistička zajednica i Centar za kulturu i ove godine nagrađuju najoriginalnije tematsko uređen izlog, ugostiteljski objekt te okućnicu obiteljske kuće.

Kako bi stvorili pravi blagdanski ugođaj u svakom kutku našeg grada, raspisan je Natječaj za najoriginalnije adventsko uređenje izloga, ugostiteljskog objekta i okućnice obiteljske kuće. Na natječaj se mogu javiti svi zainteresirani stanovnici grada Jastrebarskog i prigradskih naselja, kao i svi vlasnici ili zakupci trgovina i ugostiteljskih objekata. Jedan od kriterija ocjenjivanja odnosit će se i na dosljednost glavne teme ovogodišnje manifestacije "Advent u Jaski" - rustikalno. Rustikalno podrazumijeva: starinsko, prirodno, romantično, nostalgično, etno..

Originalni izlog, ugostiteljski objekt, kao i okućnica i nakon prijave moraju ostati uređeni, sve do 6. siječnja 2020. godine.

Najbolje u gore navedenim kategorijama izabrat će stručni ocjenjivački sud kojeg će činiti službene dekoraterke i aranžerke ovogodišnjeg Adventa te predstavnica Turističke zajednice grada Jastrebarskog. Za pobjednike, Grad Jastrebarsko i Turistička zajednica osigurali su vrijedne nagrade u suradnji s tvrtkom Tia Mobiteli.

Prijave na Natječaj zaprimaju se do 9. prosinca 2019. u Turističkoj zajednici grada Jastrebarskog, radnim danom od 8 do 16 sati, ili na e-mail info@tzgj.hr

Proglašenje najorginalnijih održat će se 28. prosinca 2019. godine.