Novosti Sport Događanja

Buran vikend: Na Plešivici ukrali grožđe, tučnjave u Golom Vrhu i Bregani Pisarovinskoj…

13.09.2021. / Petar Brnada

PP Jastrebarsko izvijestila je da je u petak zaprimila dojavu o krađi grožđa u mjestu Plešivica. Dojavu su zaprimili u 07:30 sati, a kratko su priopćili da se daljnji rad nastavlja.

Također u petak, oko 10 sati, zaprimili su i dojavu o oštećenju žičane ograde u mjestu Gornji Pavlovčani. Izvršen je pregled mjesta događaja, a daljnji rad se nastavlja.

Istog dana u 10:30 sati dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom u mjestu Kozlikovo, odnosno do slijetanja osobnog vozila sa ceste.

Iz jaskanske policije jutros su izvijestili i kako su u subotu u 22:25 sati zaprimili dojavu o požaru stare drvene građe u mjestu Petrovina. Požar je ugašen od strane pripadnika DVD Petrovina, a prilikom događaja nije bilo ozlijeđenih osoba.

U nedjelju su zabilježena dva slučaja narušavanja javnog reda i mira.

Prvo je u 14 sati zaprimljena dojava o narušavanju javnog reda i mira u mjestu Bregana Pisarovinska, gdje je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između muškarca i žene kojima slijedi Optužni prijedlog, a zatim je oko 19 sati zaprimljena i dojava o narušavanju javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u mjestu Goli Vrh, gdje je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba od strane dva muškarca. Optužni prijedlog zaradila su i spomenuta dvojica muškaraca. 

PP Jastrebarsko izvijestila je i o rezultatima pojačanog postupanja, tj. pojačanog nadzora vozila i vozača, koje je provedeno preko vikenda na području PP Jastrebarsko. Utvrđena su dva prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola te 23 prekršaja brzine

Podijeli