Novosti Sport Događanja

Buran vikend za jaskansku policiju: Kod 22-godišnjaka pronašli kokain, u Pisarovini zatekli kradljivce lož ulja

27.09.2021. / Maja Peranić

Službenici Policijske postaje Jastrebarsko proteklog su vikenda imali pune ruke posla. Osim uobičajenog nadzora prometa te tri prometne nesreće koje su se za vikend dogodile, policija je intervenirala zbog krađa lož ulja i benzina, a u Jastrebarskom su zatekli mladića kod kojeg je pronađena droga.

22-godišnjaka je policija zatekla u gradu, u subotu oko 21,15 sati te kod njega pronašla drogu-kokain. Mladić je odmah priveden u PP Jastrebarsko te mu slijedi Optužni prijedlog, izvijestila je policija.

Nešto kasnije toga dana, oko ponoći policijski su službenici kod osnovne škole u Pisarovini zatekli četvoricu muškaraca kako kradu lož ulje iz spremnika. Odmah su uhićeni te se nad njima provodi kriminalističko istraživanje.

-25. rujna oko 23.45 sati u Pisarovini u Zagrebačkoj ulici, u dvorištu obrazovne ustanove, policijski službenici su pri krađi goriva uočili četiri muške osobe (31, 42, 28 i jednog maloljetnika). Svi su uhićeni i dovedeni u prostorije policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje-izvijestila je PU zagrebačka.

Policiji je za vikend prijavljena i krađa goriva s benzinske postaje u sklopu autoceste u Desincu.

Podijeli