°C 1

Dodatno skraćeno radno vrijeme pošte, zatvoreni brojni matični uredi

24.03.2020.

Redakcija

Temeljem odluke Stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske s današnjim danom dodatno je skraćeno radno vrijeme svih poštanskih ureda. Tako će uredi raditi najranije od 8, a najkasnije do 17 sati. Iz Hrvatske pošte pritom su poručili da se u urede više neće moći ući bez maske.

-Ulazak u poštanske urede bit će dozvoljen isključivo osobama sa zaštitnim maskama. Obavijest o promjeni radnih vremena i obvezi nošenja zaštitnih maski bit će istaknuta na ulaznim vratima svih poštanskih ureda- priopćili su iz pošte.

Nadalje, za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19  uzrokovane virusom SARS-CoV-2  sukladno Odluci župana Zagrebačke županije o privremenoj organizaciji rada upravnih tijela Zagrebačke županije za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-COV-2 od dana 19.ožujka.2020. godine Matični uredi Dubrava, Pisarovina, Jakovlje, Prigorje Brdovečko i Sveta Nedjelja te Matična područja Bistra, Klinča Sela i Stupnik biti će zatvoreni.

- Molimo građane da se jave u najbliži matični ured na svom području. U slučaju bilo kakvih promjena naknadno ćemo Vas obavijestiti - poručuju iz Županije.