°C 22

Dodjela zahvalnica Grada za jubilarne darivatelje krvi

15.11.2019.

Redakcija

Dodijeljene su posebne zahvalnice Grada za jubilarne darivatelje krvi, one koji su to učinili 1, 10, 20, 25, 30, 35, 40, 50 ili 100 puta. Također, ovog je puta uručena i obiteljska zahvalnica.

-Veliko hvala svima koji su prisustvovali dodjeli, a posebno nam je drago jer su priznanja darivateljima  uručili naši dragi volonteri. Volonteri Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko su naša velika podrška, snaga i motivacija za rad našeg društva- poručuju iz GDCK-a. 

        Na svečanosti  zahvalnicu za izvanredan uspjeh  dobio je gospodin Stjepan Vrbanić koji je krv darovao više od 100 puta. Svečanosti dodjele zahvalnica prisustvovali su dobrovoljni darivatelji krvi iz grada Jastrebarskog kao i iz općina Krašić, Klinča Sela, Žumberka i Pisarovine.

 

            Ovom dodjele, GDCK Jastrebarsko željelo je još jednom zahvaliti darivateljima krvi na pokazanoj humanosti, nesebičnosti  i ljubavi prema čovjeku te naglasiti važnost, ugled i značaj koju darivatelji krvi imaju u društvu.

        -Darivatelji krvi Gradskog  društva Crvenog križa Jastrebarsko su perjanica našega društva te još jednom čestitamo svim darivateljima njihov dan i veliko hvala svima- poručuju iz GDCK-a.