Novosti Sport Događanja

Dolijali kradljivci: Unajmili „šlepu” i ukrali traktor iz poduzeća u Jaski

13.01.2022. / Maja Peranić

Policija je završila kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca koji su u Jastrebarskom još 2018. godina ukrali traktor iz ograđenog prostora jednog trgovačkog društva. Riječ je o 57-godišjaku i 53-godišnjaku koje se sada sumnjiči za tešku krađu kojom je uzrokovana materijalna šteta od 200 000 kuna.

-Sumnja se da su osumnjičeni prema prethodnom dogovoru i s ciljem ostvarivanja ne pripadajuće imovinske koristi sredinom srpnja 2018. godine s unajmljenim vozilom za prijevoz drugih vozila „šlepu“ došli u ograđeni parkirališni prostor trgovačkog društva na području Jastrebarskog. Po ulasku na parking prišli su parkiranom traktoru marke Antonio Carraro u vlasništvu drugog poduzeća, koji su nasilno otvorili, a potom stavili u pogon i utovarili na vozilo s kojim su došli te su se s istim i udaljili-stoji u policijskom izvješću PU zagrebačke.

Nastala materijalna šteta iznosi 200.000 kuna, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su protiv osumnjičenih podnijeli posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Podijeli