°C 2

Drvna industrija Rubinić u akciji za stradale u potresu: Obitelji iz Petrinje osigurali krov nad glavom

02.01.2021.

Maja Peranić

Nakon razornog potresa pomoć stanovnicima Banovine pristiže sa svih strana, a uključili su se prema svojim mogućnostima i brojni Jaskanci. Veliku pomoć stradalima pružila je Drvna industrija Rubinić koja je jednoj obitelji nabavila kontejner za stanovanje, a podijelili su i nekoliko električnih grijalica i agregata kao i donacijske kartice koje stradali mogu iskoristiti za nabavu građevinskog materijala koji će im pomoći u obnovi kuća.

-Kao što godinama pomažemo brojna sportska i kulturna društva, dobrovoljna vatrogasna društva te smo se uvijek uključivali u razne humanitarne akcije nakon velikog potresa koji je pogodio područje Banovine odmah smo se uključili u pomoć lokalnom stanovništvu. U srijedu smo jednoj petrinjskoj obitelji čija kuća nažalost više nije za stanovanje kupili stambeni kontejner te ih tako smjestili na toplo i sigurno. Podijelili smo i nekoliko električnih grijalica te agregat. Oštećenima u potresu podijeljene su i potvrde (donacijske kartice) koje na našem skladištu građevinskog materijala mogu zamijeniti za robu koja im je potrebna za obnovu kuća. Isto tako naši kamioni od srijede sudjeluju u prijevozu potrebnih materijala-kazali su iz DIR-a.

(foto:DIR)

Galerija slika

Drvna industrija Rubinić u akciji za stradale u potresu: Obitelji iz Petrinje osigurali krov nad glavom Drvna industrija Rubinić u akciji za stradale u potresu: Obitelji iz Petrinje osigurali krov nad glavom Drvna industrija Rubinić u akciji za stradale u potresu: Obitelji iz Petrinje osigurali krov nad glavom Drvna industrija Rubinić u akciji za stradale u potresu: Obitelji iz Petrinje osigurali krov nad glavom Drvna industrija Rubinić u akciji za stradale u potresu: Obitelji iz Petrinje osigurali krov nad glavom Drvna industrija Rubinić u akciji za stradale u potresu: Obitelji iz Petrinje osigurali krov nad glavom Drvna industrija Rubinić u akciji za stradale u potresu: Obitelji iz Petrinje osigurali krov nad glavom