Novosti Sport Događanja

Dvije žene "dolijale" policiji nakon krađe u trgovačkom centru

15.05.2023. / Ivana Ćurić

Jaskanska policija tijekom proteklog vikenda zabilježila je više raznih dojava, a među njima i dvije krađe počinjene od strane nepoznatih ženskih osoba.

U subotu u 09.30 sati zaprimljena je dojava o krađi artikla iz trgovačkog centra u gradu Jastrebarskom. Ženska osoba se s otuđenim artiklom udaljila iz trgovačkog centra bez da je izvršila plaćanje računa na blagajni.

U nedjelju se kazneno djelo ponovilo, ovoga puta počinile su ga dvije osobe, a ubrzo su i uhvaćene.

-U nedjelju, u 11.08 sati zaprimljena je dojava o krađi više artikala iz trgovačkog centra u gradu Jastrebarskom od strane dvije ženske osobe koje su s otuđenim artiklima udaljile bez da je izvršila plaćanje računa na blagajni. Iste su po policijskim službenicima naknadno pronađene, privedene u PP Jastrebarsko gdje su im predmeti oduzeti. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje-javlja policija.

Također u nedjelju u noći dogodila se provala u vozilo u Krašiću. Nepoznati počinitelj iz automobila je ukrao autoradio.

Zabilježena je i jedna dragovoljna predaja oružja u subotu, 13. svibnja.

-U 14,35 sati od strane jedne ženske osobe dragovoljno je predano vatreno oružje vojnog podrijetla zajedno sa streljivom. Napominjemo da i nadalje građani mogu bez ikakve sankcije dragovoljno predati razna minsko-eksplozivna sredstva, oružje i drugo-poručili su policajci.

Podijeli